Povezane vesti
„Možda sam najteži golman na svetu, dve godine zaredom sam najbolji igrač druge lige Vojvodine, ali zbog težine sportu dolazi…
Nova 21.10.2023
Popularno takmičenje "Najveći gubitnik" počinje sa emitovanjem od 23. oktobra na TV Nova, a epizode ćete moći da gledate od ponedeljka do četvrka od 20:30 časova. Ivana Milovanov, Nikola Čović, Dijana Karadžin, Đorđe Mitrović jedni su od prvih učesnika… »
INTERVJU „Najteži momenti su kada takmičari prolaze kroz gubitak motivacije“: Maša Kuprešanin za Nova.rs o početku „Najvećeg…
Nova 21.10.2023
Nova sezona takmičarskog šou-programa "Najveći gubitnik" počinje sa emitovanjem 23. oktobra na TV Nova. Vašu omilijenu emisiju ćete moći da pratite od ponedeljka do četvrtka od 20:30 časova. Drugu sezonu ovog programa će voditi Danijela Buzurović, a… »
Vesti dana »

Stranka Andreja Babiša pobedila na izborima u Češkoj: Milioner slavio uz šampanjac i poznatu italijansku pesmu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih

Lalatoviću pukao film: „To nisam zaslužio, jedni su me pljuvali, drugi su me gađali upaljačima!“
Hot sport pre 16 minutajoš 62 povezane

Ujutru nula stepeni: Oglasio se RHMZ: Prvi mraz na pomolu, a kiša i pljuskovi neće zaobići nikoga!
Blic pre 3 satajoš 27 povezanih

Ekstremisti protiv trampovog plana: Smotrič kritikovao Netanijahua zbog pauze u ofanzivi na Gazu
Večernje novosti pre 36 minutajoš 19 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Netanijahu: Oslobađanje svih talaca iz Gaze moguće u narednim danima
Euronews pre 51 minutajoš 49 povezanih