Povezane vesti
„Možda sam najteži golman na svetu, dve godine zaredom sam najbolji igrač druge lige Vojvodine, ali zbog težine sportu dolazi…
Nova 21.10.2023
Popularno takmičenje "Najveći gubitnik" počinje sa emitovanjem od 23. oktobra na TV Nova, a epizode ćete moći da gledate od ponedeljka do četvrka od 20:30 časova. Ivana Milovanov, Nikola Čović, Dijana Karadžin, Đorđe Mitrović jedni su od prvih učesnika… »
INTERVJU „Najteži momenti su kada takmičari prolaze kroz gubitak motivacije“: Maša Kuprešanin za Nova.rs o početku „Najvećeg…
Nova 21.10.2023
Nova sezona takmičarskog šou-programa "Najveći gubitnik" počinje sa emitovanjem 23. oktobra na TV Nova. Vašu omilijenu emisiju ćete moći da pratite od ponedeljka do četvrtka od 20:30 časova. Drugu sezonu ovog programa će voditi Danijela Buzurović, a… »
Vesti dana »
CIK BiH: Na prevremenim izborima za predsednika RS Karan osvojio skoro 11 hiljada glasova više od Blanuše
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
"Uveren sam da će novu dužnost obavljati sa predanošću" Vučić čestitao Karanu: "Vremena su teška, a pred našim narodom stoje ogromni izazovi"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
SNSD proglasio pobedu Siniše Karana na ponovljenim izborima u Republici Srpskoj, Dodik čestitao, oglasio se i Blanuša
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
(Foto) Simona Manojlović je mis Srbije 2026. Prošlogodišnja misica Aleksandra Rutović joj predala krunu! Uspela sve da očara
Blic pre 57 minutajoš 1 povezana