Povezane vesti

(Video): Ceca doputovala za Beograd, pravo sa spektakla Na licu se ne vidi ni trag umora, a stajling - svetska priča

(Video): Ceca doputovala za Beograd, pravo sa spektakla Na licu se ne vidi ni trag umora, a stajling - svetska priča

Blic 22.10.2023
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala koncert u Sloveniji, gde je doslovno napravila spektakl. Ona je već danas u jutanrjim časovima doputovala za Beograd, a na njenom licu se nije video ni trag umora, šta više sve vreme se… »
Zasenila sve: Ceca Ražnatović u Sloveniji dovela atmosferu do usijanja (foto/video)

Zasenila sve: Ceca Ražnatović u Sloveniji dovela atmosferu do usijanja (foto/video)

Večernje novosti 22.10.2023
NAJVEĆA balkanska estradno-muzička folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, sinoć je u okviru svoje turneje održala veliki i spektakularni koncert u Sloveniji - u mestu Brežice. Foto: Novosti Na nastup je došla vidno raspoložena u svom stilu, a… »
"Dragana Mirković i Toni znaju da sam bio kod cece": Bratanac pevačice se oglasio nakon koncerta u Sloveniji: "Dobro sam se…

"Dragana Mirković i Toni znaju da sam bio kod cece": Bratanac pevačice se oglasio nakon koncerta u Sloveniji: "Dobro sam se…

Blic 22.10.2023
Ceca Ražnatović juče je održala veliki koncert u Sloveniji, u mestu Brežice, a najvernije fanove iz čitavog regiona ni kiša nije sprečila da stignu do svog odredišta. Pregrupa Ceci na nastupu bio je pevač Robert Bjelić, inače, rođak Tonija… »
Ceca raspametila publiku u Sloveniji kad se pojavila na bini u vrelom izdanju - trese se cela dvorana (video)

Ceca raspametila publiku u Sloveniji kad se pojavila na bini u vrelom izdanju - trese se cela dvorana (video)

Blic 21.10.2023
Ceca Ražnatović danas održava veliki koncert u Sloveniji, u mestu Brežice, a najvernije fanove iz čitavog regiona ni kiša nije sprečila da stignu do svog odredišta. Dvorana u kojoj folk diva peva večeras popunjena je do poslednjeg mesta. Naime… »
(Video) Desingerica kod Cece na nastupu: Đuskao, pevao i slikao se sa njom: Reper se ludo provodi u Sloveniji

(Video) Desingerica kod Cece na nastupu: Đuskao, pevao i slikao se sa njom: Reper se ludo provodi u Sloveniji

Blic 21.10.2023
Kontroverzni reper Dragomir Despić večeras se ludo provodi u Sloveniji na nastupu najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović. Despić je đuškao u prvim redovima, pevao Cecine hitove, ali i slikao se sa njom. Inače, Ceca je u Sloveniji… »
(Video) Bratanac Tonija i Dragane Mirković sa cecom u Sloveniji: Robert je bio predgrupa balkanske zvezde i ovako se obratio…

(Video) Bratanac Tonija i Dragane Mirković sa cecom u Sloveniji: Robert je bio predgrupa balkanske zvezde i ovako se obratio…

Blic 21.10.2023
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ima veliki koncert u Sloveniji, u mestu Brežice, a najvernije fanove iz čitavog regiona došli su i po kiši kako bi je slušali. Pregrupa Ceci na nastupu je pevač Robert Bjelić, inače, rođak… »
Nepregledna kolona ljudi stoji u redu i kisne zbog cece: Devojke iz Hrvatske u transu pred koncert: "Došle smo u Sloveniju…

Nepregledna kolona ljudi stoji u redu i kisne zbog cece: Devojke iz Hrvatske u transu pred koncert: "Došle smo u Sloveniju…

Blic 21.10.2023
Ceca Ražnatović danas održava veliki koncert u Sloveniji, u mestu Brežice, a najvernije fanove iz čitavog regiona ni kiša nije sprečila da stignu do svog odredišta. Ekipa "Blica" posetila je dvoranu u kojoj folk diva nastupa dva sata pre početka… »
Ti mi trebaš: Ana Bekuta svojom pojavom ostavila sve bez teksta (foto/video)

Ti mi trebaš: Ana Bekuta svojom pojavom ostavila sve bez teksta (foto/video)

Večernje novosti 21.10.2023
NACIONALNA istaknuta estradno-muzička folk umetnica Srbije, Ana Bekuta sinoć je u okviru svoje turneje održala veliki i spektakularni koncert u Babušnici. Foto: Novosti Na nastup je došla vidno raspoložena u svom stilu, a atmosfera, samo kakvu Ana… »

Vesti dana »