Повезане вести

(Видео): Цеца допутовала за Београд, право са спектакла На лицу се не види ни траг умора, а стајлинг - светска прича

(Видео): Цеца допутовала за Београд, право са спектакла На лицу се не види ни траг умора, а стајлинг - светска прича

Блиц 22.10.2023
Балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић синоћ је одржала концерт у Словенији, где је дословно направила спектакл. Она је већ данас у јутанрјим часовима допутовала за Београд, а на њеном лицу се није видео ни траг умора, шта… »
Засенила све: Цеца Ражнатовић у Словенији довела атмосферу до усијања (фото/видео)

Засенила све: Цеца Ражнатовић у Словенији довела атмосферу до усијања (фото/видео)

Вечерње новости 22.10.2023
НАЈВЕЋА балканска естрадно-музичка фолк звезда, Светлана Цеца Ражнатовић, синоћ је у оквиру своје турнеје одржала велики и спектакуларни концерт у Словенији - у месту Брежице. Фото: Новости На наступ је дошла видно расположена у… »
"Драгана Мирковић и Тони знају да сам био код цеце": Братанац певачице се огласио након концерта у Словенији: "Добро сам се…

"Драгана Мирковић и Тони знају да сам био код цеце": Братанац певачице се огласио након концерта у Словенији: "Добро сам се…

Блиц 22.10.2023
Цеца Ражнатовић јуче је одржала велики концерт у Словенији, у месту Брежице, а најверније фанове из читавог региона ни киша није спречила да стигну до свог одредишта. Прегрупа Цеци на наступу био је певач Роберт Бјелић, иначе… »
(Видео) Десингерица код Цеце на наступу: Ђускао, певао и сликао се са њом: Репер се лудо проводи у Словенији

(Видео) Десингерица код Цеце на наступу: Ђускао, певао и сликао се са њом: Репер се лудо проводи у Словенији

Блиц 21.10.2023
Контроверзни репер Драгомир Деспић вечерас се лудо проводи у Словенији на наступу највеће балканске звезде Светлане Цеце Ражнатовић. Деспић је ђушкао у првим редовима, певао Цецине хитове, али и сликао се са њом. Иначе, Цеца је… »
Цеца распаметила публику у Словенији кад се појавила на бини у врелом издању - тресе се цела дворана (видео)

Цеца распаметила публику у Словенији кад се појавила на бини у врелом издању - тресе се цела дворана (видео)

Блиц 21.10.2023
Цеца Ражнатовић данас одржава велики концерт у Словенији, у месту Брежице, а најверније фанове из читавог региона ни киша није спречила да стигну до свог одредишта. Дворана у којој фолк дива пева вечерас попуњена је до… »
(Видео) Братанац Тонија и Драгане Мирковић са цецом у Словенији: Роберт је био предгрупа балканске звезде и овако се обратио…

(Видео) Братанац Тонија и Драгане Мирковић са цецом у Словенији: Роберт је био предгрупа балканске звезде и овако се обратио…

Блиц 21.10.2023
Највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић има велики концерт у Словенији, у месту Брежице, а најверније фанове из читавог региона дошли су и по киши како би је слушали. Прегрупа Цеци на наступу је певач Роберт Бјелић… »
Непрегледна колона људи стоји у реду и кисне због цеце: Девојке из Хрватске у трансу пред концерт: "Дошле смо у Словенију…

Непрегледна колона људи стоји у реду и кисне због цеце: Девојке из Хрватске у трансу пред концерт: "Дошле смо у Словенију…

Блиц 21.10.2023
Цеца Ражнатовић данас одржава велики концерт у Словенији, у месту Брежице, а најверније фанове из читавог региона ни киша није спречила да стигну до свог одредишта. Екипа "Блица" посетила је дворану у којој фолк дива наступа два… »
Ти ми требаш: Ана Бекута својом појавом оставила све без текста (фото/видео)

Ти ми требаш: Ана Бекута својом појавом оставила све без текста (фото/видео)

Вечерње новости 21.10.2023
НАЦИОНАЛНА истакнута естрадно-музичка фолк уметница Србије, Ана Бекута синоћ је у оквиру своје турнеје одржала велики и спектакуларни концерт у Бабушници. Фото: Новости На наступ је дошла видно расположена у свом стилу, а… »

Вести дана »