Povezane vesti

Šta će sve Srbija izvoziti u Kinu bez carine, a koje kineske proizvode ćemo mi kupovati

Šta će sve Srbija izvoziti u Kinu bez carine, a koje kineske proizvode ćemo mi kupovati

RTS 22.10.2023
Sporazum o slobodnoj trgovini sa Kinom otvara vrata za bescarinski izvoz oko 10.000 srpskih proizvoda. Kod nas će sa tog tržišta dolaziti 2.000 proizvoda manje. Država kaže – uglavnom ono što ne proizvodimo sami. Očekuju da će sporazum povećati… »
Detaljan spisak: Ovo je roba koju ćemo izvoziti u Kinu, a vino nam je najveći adut

Detaljan spisak: Ovo je roba koju ćemo izvoziti u Kinu, a vino nam je najveći adut

Telegraf 22.10.2023
Ovim dogovorom je obuhvaćeno 10.412 srpskih proizvoda. Sporazum o slobodnoj trgovini sa Kinom otvara vrata za bescarinski izvoz 10.412 srpskih proizvoda. Kod nas će, sa druge strane, sa kineskog tržišta dolaziti 2.000 proizvoda manje, uglavnom ono… »
Bez carine iz Kine nam stižu žive životinje, palmino ulje, pirinač, kelj, banane…

Bez carine iz Kine nam stižu žive životinje, palmino ulje, pirinač, kelj, banane…

Moj Novi Sad 22.10.2023
Sporazum o slobodnoj trgovini sa Kinom otvara vrata za bescarinski izvoz oko 10.000 srpskih proizvoda. Kod nas će sa tog tržišta dolaziti 2.000 proizvoda manje. Na dan kada sporazum stupi na snagu, u Kinu ćemo bez carine izvoziti sveže voće… »

Vesti dana »