Povezane vesti

Favorit za predsednika Argentine: „Moja kuća je kao Kosovo, a umesto žene imam klonirane pse“

Favorit za predsednika Argentine: „Moja kuća je kao Kosovo, a umesto žene imam klonirane pse“

Nova 22.10.2023
Argentinci će danas izaći na birališta kako bi izabrali novog predsednika države. Učestvuju tri kandidata: sadašnji ministar privrede Serđo Masa, kandidatkinja konzervativaca Patricija Bulrih i krajnje desni libertarijanac Havijer Milei, koji vodi… »
"Moja kuća je kao Kosovo": Skandalozna izjava favorita za predsednika Argentine - živi sa pet kloniranih pasa!

"Moja kuća je kao Kosovo": Skandalozna izjava favorita za predsednika Argentine - živi sa pet kloniranih pasa!

Kurir 22.10.2023
Argentinci će danas izaći na birališta kako bi izabrali novog predsednika države. Takmiče se troje kandidata: sadašnji ministar ekonomije Serhio Masa, kandidatkinja konzervativaca Patrisija Bulrič i krajnje desni libertarijanac Havijer Milei, koji… »
Favorit za predsednika Argentine živi sa 5 kloniranih pasa, nema ženu ni decu: "Moja kuća je kao Kosovo"

Favorit za predsednika Argentine živi sa 5 kloniranih pasa, nema ženu ni decu: "Moja kuća je kao Kosovo"

Telegraf 22.10.2023
Kloniranje je budućnost, kaže Milei koji negira postojanje klimatskih promena i obožava Donalda Trampa. Argentinci će danas izaći na birališta kako bi izabrali novog predsednika države. Takmiče se troje kandidata: sadašnji ministar ekonomije… »

Vesti dana »