Povezane vesti
Favorit za predsednika Argentine: „Moja kuća je kao Kosovo, a umesto žene imam klonirane pse“
Nova 22.10.2023
Argentinci će danas izaći na birališta kako bi izabrali novog predsednika države. Učestvuju tri kandidata: sadašnji ministar privrede Serđo Masa, kandidatkinja konzervativaca Patricija Bulrih i krajnje desni libertarijanac Havijer Milei, koji vodi u svim… »
Favorit za predsednika Argentine živi sa 5 kloniranih pasa, nema ženu ni decu: "Moja kuća je kao Kosovo"
Telegraf 22.10.2023
Kloniranje je budućnost, kaže Milei koji negira postojanje klimatskih promena i obožava Donalda Trampa. Argentinci će danas izaći na birališta kako bi izabrali novog predsednika države. Takmiče se troje kandidata: sadašnji ministar ekonomije Serhio Masa… »
Vesti dana »
Ogroman požar u Novom Pazaru: Vatra guta sve pred sobom, prizori sa lica mesta su stravični (foto/video)
Kurir pre 44 minutajoš 18 povezanih
Siner otkrio šta je radio dok je igra bila prekinuta: Tek kada ga sada čujete, shvatite koliko je imao sreće
Nova pre 29 minutajoš 18 povezanih
Duško Ivanović zagrmeo posle poraza od Zvezde: "Nismo igrali košarku..."
Telegraf pre 14 minutajoš 15 povezanih
Pre podne sunčano, popodne i uveče prolazno naoblačenje: Najviša temperatura do 12 stepeni
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 8 povezanih
"Ukrajina nas gleda kao prepreku, žele da nas sklone s puta" Orban se protivi slanju mađarskog novca Kijevu
Večernje novosti pre 1 satjoš 6 povezanih