Povezane vesti
Oglasio se Janis Sferopulos, novi trener Zvezde: Oduševio je Delije samo jednom objavom
Telegraf 22.10.2023
Grčki stručnjak preuzeo je tim. Posle odlaska Duška Ivanovića sa klupe Crvene zvezde, klub sa Malog Kalamegdana odmah je našao rešeenje i doveo iskusnog stručnjaka Janisa Sferopulosa. Odmah po ozvaničenju ove vesti od strane kluba, oglasio se i… »
Možemo da uspemo! Hvala gospodinu čoviću... Novi Zvezdin trener u Pioniru - ovo je njegova prva poruka! (video)
Mondo 22.10.2023
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos dao je prvu izjavu po po dolasku u klub sa Malog Kalemegdana. Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos dao je prvu izjavu po po dolasku u klub sa Malog Kalemegdana. Grčki trener Janis Sferopulos zamenio je na klupi… »
Grk nije došao sam u zvezdu! Još jedno novo ime među crveno-belima
Mondo 22.10.2023
Počeo je mandat grčkog stručnjaka na klupi crveno-belih. Počeo je mandat grčkog stručnjaka na klupi crveno-belih Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde Janis Sferopulos doveo je sa sobom svog prvog asistenta, takođe grčkog trenera Vasilisa… »
Sferopulos se oglasio nakon prvog treninga, otkrio šta Zvezda mora da uradi i recept za uspeh
Nova 22.10.2023
Grk "otvorio karte". Janis Sferopuilos, novi trener Crvene zvezde, izneo je prve utiske po imenovanju za novog trenera tima sa Malog Kalemegdana: „Veoma sam počastvovan jer sam postao trener Crvene zvezde. Za mene je važno da budem deo porodice… »
Grk preuzeo komandu u crvenoj zvezdi! Košarkaši upoznali novog šefa crveno-belih (foto)
Mondo 22.10.2023
Grči trener u Pioniru prvi put vodio trening crveno-belih. Grči trener u Pioniru prvi put vodio trening crveno-belih. Novi trener Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos stigao je na klupu crveno-belih i u nedelju vodio prvi trening, istog dana kada… »
Otkrivamo: Sferopulos nije sam stigao u Zvezdu, ovo je čovek kojeg je doveo sa sobom
Telegraf 22.10.2023
Nije sam stigao Grk u Srbiju. Košarkaši Crvene zvezde su dobili novog trenera, umesto Duška Ivanovića je na klupu ekipe s Malog Kalemegdana stigao iskusni Grk, Janis Sferopulos, koji je prethodnih godinu dana bio bez kluba. Ipak, Grk nije sam stigao u… »
Janis Sferopulos održao prvi trening u Zvezdi: Grk odmah stao na parket i uzeo loptu u šake
Telegraf 22.10.2023
Grk je odmah zasukao rukave. Kako je Telegraf još sinoć i najavio, Janis Sferopulos je već odradio svoj prvi trening u Crvenoj zvezdi kao novi trener, čime se i sam klub pohvalio na svojim društvenim mrežama. Odmah nakon što je Duško Ivanović… »
Ovo bi moglo da se svidi Delijama: Sferopulos u Evroligi ima pozitivan skor protiv Željka Obradovića
Telegraf 22.10.2023
Opet, kada se radi o svim utakmicama, Željko debelo vodi. Crvena zvezda je odlučila da odradi pravu "šok terapiju" pred jedan od najvažnijih momenata u sezoni, pošto će u narednih nekoliko dana imati dva večita derbija, jedan u Evroligi, a jedan u… »
Evroliga moćnim rečima najavila dolazak Sferopulosa u Zvezdu
Telegraf 22.10.2023
Grk je preuzeo tim posle odlaska Duška Ivanovića. Novi trener Crvene zvezde našao je rešenje za upražnjeno mesto trenera i na klupu doveo iskusnog stručnjaka Janisa Sferopulosa. Ove nedelje klub je i zvanično objavio ovu vest, a vrlo brzo oglasila… »
Da li je Sferopulos bio suđen Zvezdi, a i ona njemu? Grk ih pomenuo u tvitu pre 7 meseci, istakao jednu stvar
Telegraf 22.10.2023
Ništa se ne dešava slučajno, reklo bi se... Košarkaši Crvene zvezde su dobili novog trenera, pošto je i zvanično Duška Ivanovića zamenio Janis Sferopulos, što je Telegraf i prvi najavio. Grk je stigao na Mali Kalemegdan, a već bi trebalo da… »
Grčki košarkaški stručnjak Janis Sferopulos novi trener Crvene zvezde
Insajder 22.10.2023
Grčki košarkaški stručnjak Janis Sferopulos novi je trener Crvene zvezde, saopštio je u nedelju 22. oktobra beogradski klub na zvaničnom sajtu. Kako je navedeno, nekadašnji trener Olimpijakosa i Makabija potpisao je dvogodišnji ugovor sa… »
Ko je novi trener Crvene zvezde? Krenuo iz četvrte lige, pamtiće jedan poraz od Željka dok je živ!
Mondo 22.10.2023
Janis Sferopulos je novi trener Crvene zvezde, a u Beograd dolazi sa impresivnom biografijom. Od četvrte lige je stigao do samog vrha, a tu ga je zaustavio Željko Obradović! Janis Sferopulos je novi trener Crvene zvezde, a u Beograd dolazi sa… »
Grci tvrde: Novi trener Zvezde stiže u Beograd
Telegraf 22.10.2023
Crveno-beli igraju sledeći meč ovog ponedeljka protiv FMP-a. Košarkaki klub Crvena zvezda okončao je saradnju sa Duškom Ivanovićem, a kako je najavljeno novi trener trebalo bi da bude Janis Sfeiropulos, koji prema pisanju medija u Grčkoj, već… »
Zvanično: Sferopulos je novi trener Zvezde
Telegraf 22.10.2023
Crveno-beli imaju novog trenera. Nakon lošeg starta sezone, Crvena zvezda je odlučila da je vreme da se rano prave prve promene, pa je tako, kao što je Telegraf i najavio, postavio Janisa Sferoipulosa za novog trenera kluba umesto Duška Ivanovića… »
Vesti dana »
Tramp otvara pritvorski centar u zalivu Gvantanamo za slanje do 30.000 ilegalnih migranata
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Fed nije poslušao Trumpa, Kinezi zadaju glavobolju OpenAI-ju - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 21 minutajoš 3 povezane
Stotine zaposlenih u USAID otpušteno nakon Trampove odluke o zamrzavanju pomoći
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Skrajnuti Nemanja Radonjić se oglasio na Instagramu: Zvezda pobedila i bez njega, a ovo je njegova poruka
Mondo pre 3 satajoš 4 povezane
AP: Vučić zaoštrio retoriku pošto ostavka premijera nije umirila demonstrante
Beta pre 6 satijoš 1 povezana