Повезане вести
Огласио се Јанис Сферопулос, нови тренер Звезде: Одушевио је Делије само једном објавом
Телеграф 22.10.2023
Грчки стручњак преузео је тим. После одласка Душка Ивановића са клупе Црвене звезде, клуб са Малог Каламегдана одмах је нашао решеење и довео искусног стручњака Јаниса Сферопулоса. Одмах по озваничењу ове вести од стране… »
Грк није дошао сам у звезду! Још једно ново име међу црвено-белима
Мондо 22.10.2023
Почео је мандат грчког стручњака на клупи црвено-белих. Почео је мандат грчког стручњака на клупи црвено-белих Нови шеф стручног штаба Црвене звезде Јанис Сферопулос довео је са собом свог првог асистента, такође грчког тренера… »
Можемо да успемо! Хвала господину човићу... Нови Звездин тренер у Пиониру - ово је његова прва порука! (видео)
Мондо 22.10.2023
Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос дао је прву изјаву по по доласку у клуб са Малог Калемегдана. Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос дао је прву изјаву по по доласку у клуб са Малог Калемегдана. Грчки тренер Јанис Сферопулос… »
Сферопулос се огласио након првог тренинга, открио шта Звезда мора да уради и рецепт за успех
Нова 22.10.2023
Грк "отворио карте". Јанис Сферопуилос, нови тренер Црвене звезде, изнео је прве утиске по именовању за новог тренера тима са Малог Калемегдана: „Веома сам почаствован јер сам постао тренер Црвене звезде. За мене је важно да… »
Грк преузео команду у црвеној звезди! Кошаркаши упознали новог шефа црвено-белих (фото)
Мондо 22.10.2023
Грчи тренер у Пиониру први пут водио тренинг црвено-белих. Грчи тренер у Пиониру први пут водио тренинг црвено-белих. Нови тренер Црвене звезде Меридианбет Јанис Сферопулос стигао је на клупу црвено-белих и у недељу водио први… »
Откривамо: Сферопулос није сам стигао у Звезду, ово је човек којег је довео са собом
Телеграф 22.10.2023
Није сам стигао Грк у Србију. Кошаркаши Црвене звезде су добили новог тренера, уместо Душка Ивановића је на клупу екипе с Малог Калемегдана стигао искусни Грк, Јанис Сферопулос, који је претходних годину дана био без клуба. Ипак… »
Јанис Сферопулос одржао први тренинг у Звезди: Грк одмах стао на паркет и узео лопту у шаке
Телеграф 22.10.2023
Грк је одмах засукао рукаве. Како је Телеграф још синоћ и најавио, Јанис Сферопулос је већ одрадио свој први тренинг у Црвеној звезди као нови тренер, чиме се и сам клуб похвалио на својим друштвеним мрежама. Одмах након што је… »
Ово би могло да се свиди Делијама: Сферопулос у Евролиги има позитиван скор против Жељка Обрадовића
Телеграф 22.10.2023
Опет, када се ради о свим утакмицама, Жељко дебело води. Црвена звезда је одлучила да одради праву "шок терапију" пред један од најважнијих момената у сезони, пошто ће у наредних неколико дана имати два вечита дербија, један у… »
Евролига моћним речима најавила долазак Сферопулоса у Звезду
Телеграф 22.10.2023
Грк је преузео тим после одласка Душка Ивановића. Нови тренер Црвене звезде нашао је решење за упражњено место тренера и на клупу довео искусног стручњака Јаниса Сферопулоса. Ове недеље клуб је и званично објавио ову вест, а… »
Да ли је Сферопулос био суђен Звезди, а и она њему? Грк их поменуо у твиту пре 7 месеци, истакао једну ствар
Телеграф 22.10.2023
Ништа се не дешава случајно, рекло би се... Кошаркаши Црвене звезде су добили новог тренера, пошто је и званично Душка Ивановића заменио Јанис Сферопулос, што је Телеграф и први најавио. Грк је стигао на Мали Калемегдан, а већ би… »
Ко је нови тренер Црвене звезде? Кренуо из четврте лиге, памтиће један пораз од Жељка док је жив!
Мондо 22.10.2023
Јанис Сферопулос је нови тренер Црвене звезде, а у Београд долази са импресивном биографијом. Од четврте лиге је стигао до самог врха, а ту га је зауставио Жељко Обрадовић! Јанис Сферопулос је нови тренер Црвене звезде, а у… »
Грчки кошаркашки стручњак Јанис Сферопулос нови тренер Црвене звезде
Инсајдер 22.10.2023
Грчки кошаркашки стручњак Јанис Сферопулос нови је тренер Црвене звезде, саопштио је у недељу 22. октобра београдски клуб на званичном сајту. Како је наведено, некадашњи тренер Олимпијакоса и Макабија потписао је двогодишњи… »
Званично: Сферопулос је нови тренер Звезде
Телеграф 22.10.2023
Црвено-бели имају новог тренера. Након лошег старта сезоне, Црвена звезда је одлучила да је време да се рано праве прве промене, па је тако, као што је Телеграф и најавио, поставио Јаниса Сфероипулоса за новог тренера клуба… »
Грци тврде: Нови тренер Звезде стиже у Београд
Телеграф 22.10.2023
Црвено-бели играју следећи меч овог понедељка против ФМП-а. Кошаркаки клуб Црвена звезда окончао је сарадњу са Душком Ивановићем, а како је најављено нови тренер требало би да буде Јанис Сфеиропулос, који према писању медија… »
Вести дана »
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана