Повезане вести

Огласио се Јанис Сферопулос, нови тренер Звезде: Одушевио је Делије само једном објавом

Огласио се Јанис Сферопулос, нови тренер Звезде: Одушевио је Делије само једном објавом

Телеграф 22.10.2023
Грчки стручњак преузео је тим. После одласка Душка Ивановића са клупе Црвене звезде, клуб са Малог Каламегдана одмах је нашао решеење и довео искусног стручњака Јаниса Сферопулоса. Одмах по озваничењу ове вести од стране… »
Грк није дошао сам у звезду! Још једно ново име међу црвено-белима

Грк није дошао сам у звезду! Још једно ново име међу црвено-белима

Мондо 22.10.2023
Почео је мандат грчког стручњака на клупи црвено-белих. Почео је мандат грчког стручњака на клупи црвено-белих Нови шеф стручног штаба Црвене звезде Јанис Сферопулос довео је са собом свог првог асистента, такође грчког тренера… »
Можемо да успемо! Хвала господину човићу... Нови Звездин тренер у Пиониру - ово је његова прва порука! (видео)

Можемо да успемо! Хвала господину човићу... Нови Звездин тренер у Пиониру - ово је његова прва порука! (видео)

Мондо 22.10.2023
Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос дао је прву изјаву по по доласку у клуб са Малог Калемегдана. Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос дао је прву изјаву по по доласку у клуб са Малог Калемегдана. Грчки тренер Јанис Сферопулос… »
Сферопулос се огласио након првог тренинга, открио шта Звезда мора да уради и рецепт за успех

Сферопулос се огласио након првог тренинга, открио шта Звезда мора да уради и рецепт за успех

Нова 22.10.2023
Грк "отворио карте". Јанис Сферопуилос, нови тренер Црвене звезде, изнео је прве утиске по именовању за новог тренера тима са Малог Калемегдана: „Веома сам почаствован јер сам постао тренер Црвене звезде. За мене је важно да… »
Грк преузео команду у црвеној звезди! Кошаркаши упознали новог шефа црвено-белих (фото)

Грк преузео команду у црвеној звезди! Кошаркаши упознали новог шефа црвено-белих (фото)

Мондо 22.10.2023
Грчи тренер у Пиониру први пут водио тренинг црвено-белих. Грчи тренер у Пиониру први пут водио тренинг црвено-белих. Нови тренер Црвене звезде Меридианбет Јанис Сферопулос стигао је на клупу црвено-белих и у недељу водио први… »
Откривамо: Сферопулос није сам стигао у Звезду, ово је човек којег је довео са собом

Откривамо: Сферопулос није сам стигао у Звезду, ово је човек којег је довео са собом

Телеграф 22.10.2023
Није сам стигао Грк у Србију. Кошаркаши Црвене звезде су добили новог тренера, уместо Душка Ивановића је на клупу екипе с Малог Калемегдана стигао искусни Грк, Јанис Сферопулос, који је претходних годину дана био без клуба. Ипак… »
Јанис Сферопулос одржао први тренинг у Звезди: Грк одмах стао на паркет и узео лопту у шаке

Јанис Сферопулос одржао први тренинг у Звезди: Грк одмах стао на паркет и узео лопту у шаке

Телеграф 22.10.2023
Грк је одмах засукао рукаве. Како је Телеграф још синоћ и најавио, Јанис Сферопулос је већ одрадио свој први тренинг у Црвеној звезди као нови тренер, чиме се и сам клуб похвалио на својим друштвеним мрежама. Одмах након што је… »
Ово би могло да се свиди Делијама: Сферопулос у Евролиги има позитиван скор против Жељка Обрадовића

Ово би могло да се свиди Делијама: Сферопулос у Евролиги има позитиван скор против Жељка Обрадовића

Телеграф 22.10.2023
Опет, када се ради о свим утакмицама, Жељко дебело води. Црвена звезда је одлучила да одради праву "шок терапију" пред један од најважнијих момената у сезони, пошто ће у наредних неколико дана имати два вечита дербија, један у… »
Евролига моћним речима најавила долазак Сферопулоса у Звезду

Евролига моћним речима најавила долазак Сферопулоса у Звезду

Телеграф 22.10.2023
Грк је преузео тим после одласка Душка Ивановића. Нови тренер Црвене звезде нашао је решење за упражњено место тренера и на клупу довео искусног стручњака Јаниса Сферопулоса. Ове недеље клуб је и званично објавио ову вест, а… »
Да ли је Сферопулос био суђен Звезди, а и она њему? Грк их поменуо у твиту пре 7 месеци, истакао једну ствар

Да ли је Сферопулос био суђен Звезди, а и она њему? Грк их поменуо у твиту пре 7 месеци, истакао једну ствар

Телеграф 22.10.2023
Ништа се не дешава случајно, рекло би се... Кошаркаши Црвене звезде су добили новог тренера, пошто је и званично Душка Ивановића заменио Јанис Сферопулос, што је Телеграф и први најавио. Грк је стигао на Мали Калемегдан, а већ би… »
Ко је нови тренер Црвене звезде? Кренуо из четврте лиге, памтиће један пораз од Жељка док је жив!

Ко је нови тренер Црвене звезде? Кренуо из четврте лиге, памтиће један пораз од Жељка док је жив!

Мондо 22.10.2023
Јанис Сферопулос је нови тренер Црвене звезде, а у Београд долази са импресивном биографијом. Од четврте лиге је стигао до самог врха, а ту га је зауставио Жељко Обрадовић! Јанис Сферопулос је нови тренер Црвене звезде, а у… »
Грчки кошаркашки стручњак Јанис Сферопулос нови тренер Црвене звезде

Грчки кошаркашки стручњак Јанис Сферопулос нови тренер Црвене звезде

Инсајдер 22.10.2023
Грчки кошаркашки стручњак Јанис Сферопулос нови је тренер Црвене звезде, саопштио је у недељу 22. октобра београдски клуб на званичном сајту. Како је наведено, некадашњи тренер Олимпијакоса и Макабија потписао је двогодишњи… »
Званично: Сферопулос је нови тренер Звезде

Званично: Сферопулос је нови тренер Звезде

Телеграф 22.10.2023
Црвено-бели имају новог тренера. Након лошег старта сезоне, Црвена звезда је одлучила да је време да се рано праве прве промене, па је тако, као што је Телеграф и најавио, поставио Јаниса Сфероипулоса за новог тренера клуба… »
Грци тврде: Нови тренер Звезде стиже у Београд

Грци тврде: Нови тренер Звезде стиже у Београд

Телеграф 22.10.2023
Црвено-бели играју следећи меч овог понедељка против ФМП-а. Кошаркаки клуб Црвена звезда окончао је сарадњу са Душком Ивановићем, а како је најављено нови тренер требало би да буде Јанис Сфеиропулос, који према писању медија… »

Вести дана »