Povezane vesti
Ceca napustila „Zvezde Granda“ nakon svađe sa Popovićem: „Mi treba da sedimo kao mumije, a ti da se nad nama iživljavaš“…
Nova 22.10.2023
Sinoć se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" izdogađalo svapšta, a došlo je i do velike svađe. Do ove neočekivane situacije došlo je tokom duela Milice Gajić i Adele Smajlović. Odmah nakon Milicinog i Adelinog izvođenja, Saša Popović nije časio časa te… »
(Foto): Ovako je izgledao momenat kada je Ceca Ražnatović napustila Zvezde Granda: Sve otišlo u emisiju, ništa nisu isekli
Blic 22.10.2023
Sinoć je žučnu raspravu žirija prekinula Cecina digresija upućena Saši Popoviću. - Sale, samo da ti kažem nešto. Ako si nas pozvao u ovaj žiri, moraš da znaš da je ovoj deci jako bitno to šta mi imamo da im kažemo, a ne da nas ovde sečeš kap neki… »
Ceca Ražnatović napustila Zvezde Granda: "Mi da ćutimo kao mumije, ti da se iživljavaš" - izbio skandal u emisiji!
Mondo 22.10.2023
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prekinula glasanje žirija da bi se obratila Saši Popoviću. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prekinula glasanje žirija da bi se obratila Saši Popoviću U poslednoj emisiji muzičkog takmičenja Zvezde Granda, došlo je do… »
Vesti dana »

Devetorica uhapšena u Novom Pazaru zbog navodnog napada na policiju
Beta pre 53 minutajoš 42 povezane

Uživo kataklizma stigla do kalifornije! Zemljotres jačine 8,8 pogodio Rusiju, udaraju talasi cunamija od 15 metara, ruski grad potopljen, proglašeno vanredno stanje (video)
Blic pre 58 minutajoš 193 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 27 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 23 minutajoš 20 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 18 povezanih