Повезане вести

Цеца напустила „Звезде Гранда“ након свађе са Поповићем: „Ми треба да седимо као мумије, а ти да се над нама иживљаваш“…

Цеца напустила „Звезде Гранда“ након свађе са Поповићем: „Ми треба да седимо као мумије, а ти да се над нама иживљаваш“…

Нова 22.10.2023
Синоћ се у музичком такмичењу "Звезде Гранда" издогађало свапшта, а дошло је и до велике свађе. До ове неочекиване ситуације дошло је током дуела Милице Гајић и Аделе Смајловић. Одмах након Милициног и Аделиног извођења, Саша… »
(Фото): Овако је изгледао моменат када је Цеца Ражнатовић напустила Звезде Гранда: Све отишло у емисију, ништа нису исекли

(Фото): Овако је изгледао моменат када је Цеца Ражнатовић напустила Звезде Гранда: Све отишло у емисију, ништа нису исекли

Блиц 22.10.2023
Синоћ је жучну расправу жирија прекинула Цецина дигресија упућена Саши Поповићу. - Сале, само да ти кажем нешто. Ако си нас позвао у овај жири, мораш да знаш да је овој деци јако битно то шта ми имамо да им кажемо, а не да нас… »
Цеца Ражнатовић напустила Звезде Гранда: "Ми да ћутимо као мумије, ти да се иживљаваш" - избио скандал у емисији!

Цеца Ражнатовић напустила Звезде Гранда: "Ми да ћутимо као мумије, ти да се иживљаваш" - избио скандал у емисији!

Мондо 22.10.2023
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић прекинула гласање жирија да би се обратила Саши Поповићу. Певачица Светлана Цеца Ражнатовић прекинула гласање жирија да би се обратила Саши Поповићу У последној емисији музичког такмичења… »

Вести дана »