Povezane vesti
"Nevina sam robijala dok su ubice na slobodi": Lidija osuđena zbog Momčilovog ubistva izašla na slobodu i tvrdi: "Bubreg bih…
Blic 22.10.2023
Sedam godina je prošlo od svirepog ubistva Momčila Stevanovića (59) iz svrljiškog sela Galibabinac, a njegove ubice i dalje izmiču ruci pravde. Stevanović je nasmrt pretučen u svojoj kući u noći između 7. i 8. novembra 2016. godine, a kako se… »
"Nevina sam robijala, momčilove ubice su i dalje na slobodi" Lidija izašla iz zatvora, pa otvorila dušu: Imam traume, noćne…
Kurir 22.10.2023
Sedam godina je prošlo od svirepog ubistva Momčila Stevanovića (59) iz svrljiškog sela Galibabinac, a njegove ubice i dalje izmiču ruci pravde. Stevanović je nasmrt pretučen u svojoj kući u noći između 7. i 8. novembra 2016. godine, a kako se… »
Lidija izašla iz zatvora, pa otvorila dušu: Nevina sam robijala, a Momčilove ubice su na slobodi
Telegraf 22.10.2023
Lidija upozorava da su njegove ubice i dalje na slobodi što dokazuju još dva skoro istovetna zločina koja su se dogodila nedaleko od Galibabinca. Sedam godina je prošlo od svirepog ubistva Momčila Stevanovića (59) iz svrljiškog sela Galibabinac, a… »
Vesti dana »
EU: Uspešni pregovori Beograda i Prištine o implementaciji Deklaracije o nestalim osobama
RTV pre 32 minutajoš 4 povezane
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 13 satijoš 1 povezana
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 6 satijoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 9 satijoš 1 povezana