Повезане вести
Ужас код Лесковца: Мушкарац упуцан у око током лова и налази се у животној опасности, други ранио сам себе
Нова 22.10.2023
Човек из Печењевца код Лесковца рањен је данас у овом селу хицем из ловачке пушке, док се из оружја истог калибра самоповредио шездесетчетворогодишњи полицајац у пензији, потврђено је у лесковачкој полицији. Рањеник из… »
Мушкарац рањен у Печењевцу, полицајац у пензији сам себе ранио у Власотинцу
Југмедиа 22.10.2023
Један мушкарац данас је рањен у Печењевцу, а други се ватреним оружјем самоповредио у Власотинцу, потврђено је Југмедии у Полицијској управи Лесковац. “Имамо пријаве за два повређена мушкарца које смо добили око поднева. Први… »
Крвави дан код Лесковца! Општи хаос током лова - мушкарац упуцан у око, други ранио сам себе из пушке
Курир 22.10.2023
Човек из Печењевца код Лесковца рањен је данас у овом селу хицем из ловачке пушке, док се из оружја истог калибра самоповредио шездесетчетворогодишњи полицајац у пензији, потврђено нам је у лесковачкој полицији. Рањеник из… »
Човек у Печењевцу погођен у главу хицем из ловачке пушке, Власотинчанин случајно сам себе ранио у мошнице
Решетка 22.10.2023
Човек из Печењевца код Лесковца рањен је данас у овом селу хицем из ловачке пушке, док се из оружја сличног калибра самоповредио шездесетчетворогодишњи полицајац у пензији, потврђено нам је у лесковачкој полицији. Рањеник из… »
Вести дана »
(Видео) Снег веје у Београду, забелели се кровови! У овом делу Србије нападало већ 10 цм, завејан и Милош Велики: Овакве прозоре ретко виђамо
Блиц пре 2 сатајош 5 повезаних
Два танкера руске „флоте у сенци“ се запалила у Црном мору након што су погођена
Данас пре 5 сатијош 3 повезане
Тешка саобраћајка код искључења за Младеновац: Аутомобил тотално уништен, преврнуо се на кров
Курир пре 2 сатајош 4 повезане
Трамп објавио да је поништио све уредбе и документа која је потписао Џозеф Бајден
Данас пре 3 сатајош 3 повезане