Povezane vesti
Užas kod Leskovca: Muškarac upucan u oko tokom lova i nalazi se u životnoj opasnosti, drugi ranio sam sebe
Nova 22.10.2023
Čovek iz Pečenjevca kod Leskovca ranjen je danas u ovom selu hicem iz lovačke puške, dok se iz oružja istog kalibra samopovredio šezdesetčetvorogodišnji policajac u penziji, potvrđeno je u leskovačkoj policiji. Ranjenik iz Pečenjevca je hitno prebačen u… »
Muškarac ranjen u Pečenjevcu, policajac u penziji sam sebe ranio u Vlasotincu
Jugmedia 22.10.2023
Jedan muškarac danas je ranjen u Pečenjevcu, a drugi se vatrenim oružjem samopovredio u Vlasotincu, potvrđeno je Jugmedii u Policijskoj upravi Leskovac. “Imamo prijave za dva povređena muškarca koje smo dobili oko podneva. Prvi slučaj je ranjavanje u… »
Krvavi dan kod Leskovca! Opšti haos tokom lova - muškarac upucan u oko, drugi ranio sam sebe iz puške
Kurir 22.10.2023
Čovek iz Pečenjevca kod Leskovca ranjen je danas u ovom selu hicem iz lovačke puške, dok se iz oružja istog kalibra samopovredio šezdesetčetvorogodišnji policajac u penziji, potvrđeno nam je u leskovačkoj policiji. Ranjenik iz Pečenjevca je hitno… »
Čovek u Pečenjevcu pogođen u glavu hicem iz lovačke puške, Vlasotinčanin slučajno sam sebe ranio u mošnice
Rešetka 22.10.2023
Čovek iz Pečenjevca kod Leskovca ranjen je danas u ovom selu hicem iz lovačke puške, dok se iz oružja sličnog kalibra samopovredio šezdesetčetvorogodišnji policajac u penziji, potvrđeno nam je u leskovačkoj policiji. Ranjenik iz Pečenjevca je hitno… »
Vesti dana »

Terza video ćerkinu sliku pa zaplakao: Pomenuo i Milicu Veličković: Najbitnije mi je da s njom popravim odnos!
Kurir pre 3 minutajoš 22 povezane

"Vrištim od stresa": Zlata Petrović sa cvetom u kosi i šlicom do kuka stigla na finale "Elite 8": Sinu poručila samo ovo (video)
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 8 minutajoš 4 povezane