Повезане вести
"На неки начин сам била трендсетер" Драгана о иновацијама у народној музици: Зато су ме звали српском мадоном!
Курир 22.10.2023
У суботу 21.10. почео је нови забавни формат Курир телевизије "Раме уз Раме са Драганом" који ће се емитовати сваке суботе и недеље од 20 часова. Највећа регионална музичка звезда Драгана Мирковић са својим тимом изабрала је 14… »
Пред смрт му рекла да се огрешила о драгану Ксенија Пајчин му писала дан пре убиства: "Претпостављам на шта је мислила"
Мондо 22.10.2023
Блиски је сарадник Драгане Мирковић, Стевица Николић евоцирао је успомене на почетак дружења и сарадње с музичком звездом, али се присетио и покојне Ксеније Пајчин. Блиски је сарадник Драгане Мирковић, Стевица Николић евоцирао… »
"Ксенија Пајчин ми је рекла да се огрешила о драгану" Блиски сарадник фолк звезде открива шта је покојна певачица радила пред…
Курир 22.10.2023
Стевица Николић блиски је сарадник Драгане Мирковић већ скоро деценију и по. На њеној телевизији ДМ сат уређује и води емисију "Максимално опуштено", а на Курир телевизији домаћин је емисије "Загревање", која се емитује… »
Вести дана »
ГОРИВО ПОСКУПЕЛО – Цијена дизела порасла за 12 динара за само мјесец дана
Санџак пресс пре 9 минутајош 59 повезаних
Крени-промени: Поред Генералштаба, власт би да без заштите остави још 15 културних добара
Бета пре 4 сатијош 11 повезаних
Путинов пропагандиста или кључ за мир у Украјини: Ко је дипломата Кирил Димитријев
BBC News пре 29 минутајош 68 повезаних
Студенти Филозофског у Новом Саду протестују због услова за упис, пружају подршку професорки Клеут
Бета пре 2 сатајош 18 повезаних
Дете партизана у Црвеној звезди: Драган Бојат стигао на Маракану, али иде на позајмицу
Дневник пре 19 минутајош 22 повезане