Povezane vesti
Preminula Olga koja je pravila čuvenu babinu rakiju: Recept dobila od svekrve, a tajnu nikada nije htela da otkrije
Kurir 22.10.2023
Olga Ćuk, tvorac čuvene Babine rakije, preminula je u 86. godini u trebinjskom selu Veličani. Baka je rakiju sama pravila od hercegovačkog lekovitog bilja i prodavala godinama na štandu ispred svoje kuće na magistralnom putu Trebinje - Ljubinje… »
Umrla baka Olga, tvorac čuvene "babine rakije": Trebinje se oprašta od nje
Telegraf 22.10.2023
Ova vedra starica je kao dete preživela i strahote rata, progon u logor "Jasenovac", ali je vedrina do zadnjih dana života nije napuštala. U trebinjskom selu Veličani je u 86. godini života preminula baka Olga Ćuk, tvorac čuvene babine rakije, koju… »
Umrla Olga Ćuk, tvorac čuvene "babine rakije": "Sve dok pijem ovu rakiju i radim ja sam zdrava" (video)
Blic 22.10.2023
U trebinjskom selu Veličani je u 86. godini života preminula baka Olga Ćuk, tvorac čuvene babine rakije, koju je sama spravljala od hercegovačkog lekovitog bilja i prodavala godinama na štandu ispred svoje kuće, na magistralnom putu Trebinje -… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 2 minutajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane