Povezane vesti

Takmičari uvežbavali koreografiju: Došli do dela sa pipanjem, pa prasnuli u smeh! Ovako izgleda priprema vatrenog plesa…

Takmičari uvežbavali koreografiju: Došli do dela sa pipanjem, pa prasnuli u smeh! Ovako izgleda priprema vatrenog plesa…

Kurir 22.10.2023
Druga epizoda plesnog šoua "Rame uz rame sa Draganom", ima izazovan zadatak za takmičare, a to je da otplešu koreografiju pesme "Kaži mi" od Dragane Mirković. Inače, ova pesma je i te kako značajna u njenoj karijeri, jer je nakon nje postala… »
Beba je bog i batina! Takmičari nakon prvog dana priznali: Bila je dovoljna jedna koreografija da shvate koga moraju da se…

Beba je bog i batina! Takmičari nakon prvog dana priznali: Bila je dovoljna jedna koreografija da shvate koga moraju da se…

Kurir 22.10.2023
Nakon što su plesači imali izazovan zadatak da otplešu koreografiju pesme "Kaži mi" od Dragane Mirković, dobili su zanimljivo pitanje produkcije. Naime, koreografi pevačice Dragane Mirković, Jovanka Lola Keser i i Dušanka Beba Dekić učili su… »
"NAJEŽILA SAM SE!" Dragana Mirković VAN SEBE nakon spektakularne koreografije plesača: Zasuzile SU MI OČI (video)

"NAJEŽILA SAM SE!" Dragana Mirković VAN SEBE nakon spektakularne koreografije plesača: Zasuzile SU MI OČI (video)

Kurir 22.10.2023
Vikednom od 20 časova imate priliku da gledate plesni šou "Rame uz rame sa Draganom" samo na Kurir televiziji. Nakon što su se takmičari podelili u grupe, upoznali, a potom i uvežbavali zadatak, oni su izašli na scenu pred žirijem koji sačinjavaju… »

Vesti dana »