Povezane vesti
Preti da će se ubiti i da ima taoce: Drama na Autokomandi - braća ga ubeđuju da odustane!
Mondo 22.10.2023
Na Autokomandi se odvija prava drama. Na Autokomandi se odvija prava drama. U širem centru Beograda, na Autokomandi se odvija prava drama, prenosi Instagram stranica "192.rs". "Drama na Autokomandi, na terenu veliki broj policijskih patrola. Navodno neko… »
Kraj drame na Autokomandi - Predao se muškarac koji je pretio ubistvom!
Mondo 22.10.2023
Drama na Autokomandi okončana. Drama na Autokomandi okončana. Ž. K. (55) koji je na Autokomandi pretio samoubistvom predao je oružje i u toku je hapšenje, saznaje Informer. Muškarac, lekar po struci, bacio je oružje i pod kontrolom je Interventne… »
Drama na Autokomandi: Sve vrvi od policije, na licu mesta i specijalci
Nova 22.10.2023
Na Autokomandi večeras se nalazi veliki broj policijskih patrola. Zasad nema podataka o tome šta se događa na licu mesta, ali na terenu su i specijalne jedinice. A post shared by 192.RS (@192_rs) Naime, policija je navodno izašla na teren jer neko… »
Vesti dana »

(Video) "svirao sam emisiju kada sam saznao da je baka pokojna": Aci Sofornijeviću je to jedan od najtežih trenutaka u životu: "Ona je uvek brinula o tome kako ću ja da se oženim"
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Večeras pljuskovi sa grmljavinom: Od sutra totalni preokret u svim krajevima Srbije: Narednih dana pad temperature (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

MUP: Potpuno alkoholisan izazvao nezgodu u Bulevaru kralja Aleksandra
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Vanja priznao posle derbija: ''Iskreno, malo sam se uplašio...''
Sportske.net pre 2 satajoš 3 povezane

Bio je čovek koji je gradio mir i razumevanje među ljudima: Patrijarh Porfirije uputio saučešće povodom smrti pape Franje
Danas pre 6 satijoš 1 povezana