Povezane vesti
„Svi smo mi rezultati naših porodica“: Gordan Kičić otvoreno o privatnom životu i karijeri
Nova 22.10.2023
"Svi smo mi rezultati naših porodica, dosta toga nosimo iz kuće, a to je nekad divno, nekad ne", kazao je glumac i producent Gordan Kičić, govoreći o svojoj porodici i seriji "Mama i tata se igraju rata". Gostujući u emisiji „Idemo dalje“ na N1… »
Gordan Kičić o porodici: Kod nas se znalo šta se sluša i gleda, kako se razgovara i koje su nam vrednosti
N1 Info 22.10.2023
"Svi smo mi rezultati naših porodica, dosta toga nosimo iz kuće, a to je nekad divno, nekad ne", kazao je glumac i producent Gordan Kičić, govoreći o svojoj porodici i seriji "Mama i tata se igraju rata". Gostujući u emisiji „Idemo dalje“ na N1… »
Vesti dana »

Srpski studenti razgovarali sa evroposlanicima i predali pismo Savetu Evrope
Beta pre 28 minutajoš 45 povezanih

(BLOG) „Pumpaj, pumpaj, Ibar vodo“: Protesti u Kraljevu, ispred RTS i RTV, studenti i u Strazburu
N1 Info pre 27 minutajoš 33 povezane

Studenti ispred RTS: Policija raspoređena ispred ulaza u zgradu i u Ilije Garašanina gde je jutros bilo koškanja i guranja (foto,video)
Blic pre 27 minutajoš 60 povezanih

Arsović za Euronews Srbija: Već prva sednica Skupštine na kojoj je bio dr Macut donela promene i smirivanje tenzija
Euronews pre 1 satjoš 42 povezane