Povezane vesti
„Svi smo mi rezultati naših porodica“: Gordan Kičić otvoreno o privatnom životu i karijeri
Nova 22.10.2023
"Svi smo mi rezultati naših porodica, dosta toga nosimo iz kuće, a to je nekad divno, nekad ne", kazao je glumac i producent Gordan Kičić, govoreći o svojoj porodici i seriji "Mama i tata se igraju rata". Gostujući u emisiji „Idemo dalje“ na N1, Kičić je… »
Gordan Kičić o porodici: Kod nas se znalo šta se sluša i gleda, kako se razgovara i koje su nam vrednosti
N1 Info 22.10.2023
"Svi smo mi rezultati naših porodica, dosta toga nosimo iz kuće, a to je nekad divno, nekad ne", kazao je glumac i producent Gordan Kičić, govoreći o svojoj porodici i seriji "Mama i tata se igraju rata". Gostujući u emisiji „Idemo dalje“ na N1, Kičić je… »
Vesti dana »
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 5 satijoš 28 povezanih
Obradović pred Pariz: Sada je stvarno odlučujuća utakmica, znači nam podrška navijača
RTS pre 1 satjoš 31 povezana
Čubrilo objavio novu prognozu: Vreme za Uskrs i dalje neizvesno - evo od čega zavisi
Nova pre 2 satajoš 35 povezanih
UŽIVO Iran napao američke ratne brodove, Izrael pogodio najveći iranski petrohemijski kompleks
Sputnik pre 1 satjoš 49 povezanih