Повезане вести

Земљотрес у БиХ

Земљотрес у БиХ

Политика 23.10.2023
Слабији потрес погодио је Босну и Херцеговину ноћас око поноћи, јавља ЕМСЦ, магнитуде 2.9 по Рихтеру. Епицентар потреса био је четири километра од Прозора те 52 километара од Зенице у Херцеговини и то на дубини од четири… »
Тресла се Босна и Херцеговина! Јак земљотрес у региону пробудио грађане усред ноћи

Тресла се Босна и Херцеговина! Јак земљотрес у региону пробудио грађане усред ноћи

Мондо 23.10.2023
Босну и Херцеговину је погодио земљотрес јачине 2,9 степена по Рихтеровој скали. Босну и Херцеговину је погодио земљотрес јачине 2,9 степена по Рихтеровој скали. Земљотрес магнитуде 2,9 степени по Рихтеровој скали погодио је у… »
"Пробудило ме из сна": БиХ се ноћас тресла - подрхтавање је било кратко, али снажно

"Пробудило ме из сна": БиХ се ноћас тресла - подрхтавање је било кратко, али снажно

Вечерње новости 23.10.2023
СЛАБИЈИ потрес погодио је Босну и Херцеговину ноћас око поноћи, јавља ЕМСЦ, магнитуде 2,9 по Рихтеру. Фото: Принтскрин/Твитер Епицентар потреса био је четири километра од Прозора, те 52 километра од Зенице у Херцеговини и то на… »
"Пробудило ме из сна" Херцеговину погодио земљотрес након поноћи

"Пробудило ме из сна" Херцеговину погодио земљотрес након поноћи

Блиц 23.10.2023
Херцеговину је синоћ након поноћи погодио слабији потрес јачине 2,9 степени према Рихтеру. Епицентар потреса је био четири километра од места Прозор Рама на дубини од четири километра, пише Кликс. Неколико коментара на Европском… »
Земљотрес у БиХ: Затресла се Херцеговина

Земљотрес у БиХ: Затресла се Херцеговина

Телеграф 23.10.2023
Неколико коментара на Европском медитеранском сеизмолошком центру упућују на то да су становници Прозора осетили потрес. Босну и Херцеговину је синоћ након поноћи погодио слабији земљотрес јачине 2,9 степени по Рихтеру… »

Вести дана »