Повезане вести
Мајка српског држављанина кога је отео Хамас: Знам да српска влада и Вучић чине све да се киднаповани врате
Телеграф 23.10.2023
Идит Охел је, за ЦНН, рекла да је Алон израелско-српски држављанин и да зна да српска влада, посебно председник Србије Александар Вучић чине све што је у њиховој моћи да врате њеног сина, који је киднапован пре више од две… »
"Знам да српска влада чини све да ми нађе сина" Хамас га отео на фестивалу, убацили га у камион - огласила се мајка
Мондо 23.10.2023
Идит Охел, мајка киднапованог Алона Охела, полаже наде у израелску и српску владу у потрази за њеним сином. Идит Охел, мајка киднапованог Алона Охела, полаже наде у израелску и српску владу у потрази за њеним сином. Алон Охел… »
"Не знам где се налази": Мајка младића српског порекла којег је Хамас заробио: Уверена сам да израелска и српска влада чине…
Блиц 23.10.2023
Идит Охел, мајка Алона Охела, младића киднапованог у терористичком нападу Хамаса на Израел, улаже велике наде у напоре израелске и српске владе да њеног сина, али и све друге киднаповане, врате својим кућама. Идит Охел је, за… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 1 повезана