Povezane vesti
"Meni je to sve odvratno": Pevačica udarila na Anu i Rastu nakon javnih prozivki, pa otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem…
Blic 23.10.2023
O javnim prozivkama između bivših supružnika, Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste javnost je danima brujala, a i pevačica Dara Bubamara prokomentarisala je njihov odnos. - Tako je, ja sam upoznala Anu Nikolić i Rastu, ali uopšte ne pratim šta se sa njima… »
"Meni je to sve odvratno..." Dara Bubamara prokomentarisala Anu i Rastu, pa otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem
Kurir 23.10.2023
Prethodnih nedelja u domaćim medijima jedna od glavnih tema bio je odnos Ane Nikolić i Raste koji su ponovo javno pokazali netpeljivost, a sada je njihove medijske ratove prokomentarisala i Dara Bubamara! Ana i Rasta su se prozivali na društvenim… »
Vesti dana »
Teške scene za kraj! Selektor Bosne i Hercegovine se slomio nasred terena! Nije mogao da zaustavi suze dok je izlazio sa terena nakon eliminacije
Kurir pre 53 minutajoš 21 povezana
SAD sa igračem manje pobedile BIH za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva
Radio sto plus pre 1 satjoš 11 povezanih
Na današnji dan, 2. jul: Rođen Herman Hese, umrli Olivera Marković, Borislav Pekić, Žan Žak Ruso, Mario Puzo...
N1 Info pre 18 minutajoš 1 povezana