Povezane vesti
"Meni je to sve odvratno": Pevačica udarila na Anu i Rastu nakon javnih prozivki, pa otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem…
Blic 23.10.2023
O javnim prozivkama između bivših supružnika, Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste javnost je danima brujala, a i pevačica Dara Bubamara prokomentarisala je njihov odnos. - Tako je, ja sam upoznala Anu Nikolić i Rastu, ali uopšte ne pratim šta se sa njima… »
"Meni je to sve odvratno..." Dara Bubamara prokomentarisala Anu i Rastu, pa otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem
Kurir 23.10.2023
Prethodnih nedelja u domaćim medijima jedna od glavnih tema bio je odnos Ane Nikolić i Raste koji su ponovo javno pokazali netpeljivost, a sada je njihove medijske ratove prokomentarisala i Dara Bubamara! Ana i Rasta su se prozivali na društvenim… »
Vesti dana »
Marinika Tepić: TOK je stisnulo „crveno dugme“, Vučić sprovodio čistku u MUP-u da bi sprečio hapšenje Selakovića i svih koji vode do Malog i
Pravda pre 59 minutajoš 34 povezane
Vučić telefonom razgovarao sa Orbanom o energetskoj situaciji u Srbiji
Beta pre 55 minutajoš 41 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju: Oblačno, hladno sa susnežicom i snegom, prvi sneg u Beogradu
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 39 povezanih
LIVESTREAM: Bliži se trening Partizana, na njemu nema Obradovića
Sport klub pre 5 minutajoš 70 povezanih
Lepe vesti za penzionere: Ognjenović: Prosečna decembarska penzija biće veća za oko 6.000 dinara od sadašnje
Večernje novosti pre 2 satajoš 19 povezanih