Povezane vesti
Prepoznajete li pevača sa slike? Ženio se dva puta, skandali ga ne zaobilaze, a bez njegove pesme ne može da prođe nijedno…
Kurir 23.10.2023
Darko Lazić, koji je poznat po izuzetnom glasu, već od malih nogu je pokazivao talenat za muziku, te su se odmalena od njega mogle očekivati velike stvari. Sad se pojavila na društvenim mrežama kako je izgledao kad je bio mali. Darko je pozirao u… »
Darko Lazić na mestu gde je pre 5 godina zamalo izgubio život Pevač 23 dana bio u komi, jedva izvukao živu glavu, a sad se…
Blic 23.10.2023
Pevač Darko Lazić pre pet godina doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu kod Brestača u kojoj je jedva ostao živ, a od udes i dan danas ima posledice. On je sada posetio to mesto, tačno u sedam sati ujutru kada se nesreća i desila, a na svom… »
"Hvala ti, bože što me čuvaš!" Darko Lazić nakon saobraćajne nesreće - 23 dana bio u komi, sada posetio mesto nezgode!
Mondo 23.10.2023
Darko Lazić posetio je mesto na kojem je pre tačno pet godina doživeo saobraćajnu nesreću koju je jedva preživeo. Darko Lazić posetio je mesto na kojem je pre tačno pet godina doživeo saobraćajnu nesreću koju je jedva preživeo. Pevač Darko… »
"Hvala ti Bože, što me čuvaš" Darko Lazić na mestu gde je pre 5godina zamalo poginuo! Bio 23 dana u komi: Video sam bele…
Kurir 23.10.2023
Darko Lazić rano jutros posetio mesto na kom je pre pet godina imao tešku saobraćajnu nezgodu! Prošlo je tačno pet godina od saobraćajne nezgode folkera Darka Lazića, koju je jedva preživeo. Pevač je posetio ovo mesto tačno u 7 ujutru, kad se i… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 10. do 12. januara)
Pressek pre 5 satijoš 18 povezanih
Odata pošta u 11.52 širom Srbije, studenti se okupili ispred Palate pravde
Novi magazin pre 56 minutajoš 21 povezana
Los Anđeles u vatrenim "kleštima", kao da je "bačena atomska bomba" – uveden policijski čas, porastao broj poginulih
RTS pre 22 minutajoš 24 povezane
Broj mrtvih zbog rekonstrukcije pruge do Mađarske popeo se na 18: Poginuli i jedan Kinez i mladi radnik obezbeđenja
Nova pre 5 satijoš 7 povezanih
Potvrđena optužnica protiv ginekologa u Sremskoj Mitrovici, očekuje se početak suđenja za akušersko nasilje
RTV pre 1 satjoš 22 povezane