Повезане вести

Препознајете ли певача са слике? Женио се два пута, скандали га не заобилазе, а без његове песме не може да прође ниједно…

Препознајете ли певача са слике? Женио се два пута, скандали га не заобилазе, а без његове песме не може да прође ниједно…

Курир 23.10.2023
Дарко Лазић, који је познат по изузетном гласу, већ од малих ногу је показивао таленат за музику, те су се одмалена од њега могле очекивати велике ствари. Сад се појавила на друштвеним мрежама како је изгледао кад је био мали… »
Дарко Лазић на месту где је пре 5 година замало изгубио живот Певач 23 дана био у коми, једва извукао живу главу, а сад се…

Дарко Лазић на месту где је пре 5 година замало изгубио живот Певач 23 дана био у коми, једва извукао живу главу, а сад се…

Блиц 23.10.2023
Певач Дарко Лазић пре пет година доживео је тешку саобраћајну незгоду код Брестача у којој је једва остао жив, а од удес и дан данас има последице. Он је сада посетио то место, тачно у седам сати ујутру када се несрећа и десила… »
"Хвала ти, боже што ме чуваш!" Дарко Лазић након саобраћајне несреће - 23 дана био у коми, сада посетио место незгоде!

"Хвала ти, боже што ме чуваш!" Дарко Лазић након саобраћајне несреће - 23 дана био у коми, сада посетио место незгоде!

Мондо 23.10.2023
Дарко Лазић посетио је место на којем је пре тачно пет година доживео саобраћајну несрећу коју је једва преживео. Дарко Лазић посетио је место на којем је пре тачно пет година доживео саобраћајну несрећу коју је једва преживео… »
"Хвала ти Боже, што ме чуваш" Дарко Лазић на месту где је пре 5година замало погинуо! Био 23 дана у коми: Видео сам беле…

"Хвала ти Боже, што ме чуваш" Дарко Лазић на месту где је пре 5година замало погинуо! Био 23 дана у коми: Видео сам беле…

Курир 23.10.2023
Дарко Лазић рано јутрос посетио место на ком је пре пет година имао тешку саобраћајну незгоду! Прошло је тачно пет година од саобраћајне незгоде фолкера Дарка Лазића, коју је једва преживео. Певач је посетио ово место тачно у 7… »

Вести дана »