Povezane vesti

Bivša šampionka sveta kritikuje Srbiju i javne toalete: „Srećna što se vratila u civilizaciju“

Bivša šampionka sveta kritikuje Srbiju i javne toalete: „Srećna što se vratila u civilizaciju“

N1 Info 23.10.2023
Najbolja slovenačka šahistkinja Laura Unuk je isprozivala Srbiju, Beograd i Albaniju nakon što se vratila u Sloveniju, piše Nova.rs. Laura je ranije bila juniorska šampionka sveta, a na društvenim mrežama nije štedela kritike na račun Srbije… »
Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk iskritikovala Srbiju!

Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk iskritikovala Srbiju!

Svet plus 23.10.2023
Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk, blago rečeno, iskritikovala Srbiju i Albaniju. Uopšte nije zadovoljna onim što je videla i doživela prethodne tri nedelje. Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk boravila je prethodnih dana u Srbiji i… »
Svetska šampionka napljuvala Srbiju! Ušla u wc i ostala u šoku: "e, samo nek sam se vratila u civilizaciju" (foto)

Svetska šampionka napljuvala Srbiju! Ušla u wc i ostala u šoku: "e, samo nek sam se vratila u civilizaciju" (foto)

Mondo 23.10.2023
Slovenka nije zadovoljna onim što je videla u Srbiji i Albaniji tokom prethodne tri nedelje. Slovenka nije zadovoljna onim što je videla u Srbiji i Albaniji tokom prethodne tri nedelje. Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk boravila je prethodnih… »
FOTO Bivša šampionka sveta sramno isprozivala Srbiju: Konačno sam se vratila u civilizaciju, toalet u Beogradu…

FOTO Bivša šampionka sveta sramno isprozivala Srbiju: Konačno sam se vratila u civilizaciju, toalet u Beogradu…

Nova 23.10.2023
Za nju je Srbija divljina ili bolje rečeno ne spada u civilizovane zemlje. Najbolja slovenačka šahistkinja Laura Unuk je isprozivala Srbiju, Beograd i Albaniju nakon što se vratila u Sloveniju. Laura je ranije bila juniorska šampionka sveta, a na… »
„Posle 9 dana u Albaniji i 12 u Srbiji tako sam srećna što se vraćam u civilizaciju“: Šampionka sveta isprozivala…

„Posle 9 dana u Albaniji i 12 u Srbiji tako sam srećna što se vraćam u civilizaciju“: Šampionka sveta isprozivala…

City magazine 23.10.2023
Po starom dobrom običaju, svakodnevno se žalimo na razne propuste i način života kod nas, ali kod to neko uradi sa strane, ume da zaboli i iznervira. Pa je tako najbolja slovenačka šahistkinja Laura Unuk je isprozivala Srbiju, Beograd ali i Albaniju… »

Vesti dana »