Повезане вести

Бивша шампионка света критикује Србију и јавне тоалете: „Срећна што се вратила у цивилизацију“

Бивша шампионка света критикује Србију и јавне тоалете: „Срећна што се вратила у цивилизацију“

Н1 Инфо 23.10.2023
Најбоља словеначка шахисткиња Лаура Унук је испрозивала Србију, Београд и Албанију након што се вратила у Словенију, пише Нова.рс. Лаура је раније била јуниорска шампионка света, а на друштвеним мрежама није штедела критике на… »
Светска шампионка напљувала Србију! Ушла у вц и остала у шоку: "е, само нек сам се вратила у цивилизацију" (фото)

Светска шампионка напљувала Србију! Ушла у вц и остала у шоку: "е, само нек сам се вратила у цивилизацију" (фото)

Мондо 23.10.2023
Словенка није задовољна оним што је видела у Србији и Албанији током претходне три недеље. Словенка није задовољна оним што је видела у Србији и Албанији током претходне три недеље. Позната словеначка шахисткиња Лаура Унук… »
ФОТО Бивша шампионка света срамно испрозивала Србију: Коначно сам се вратила у цивилизацију, тоалет у Београду…

ФОТО Бивша шампионка света срамно испрозивала Србију: Коначно сам се вратила у цивилизацију, тоалет у Београду…

Нова 23.10.2023
За њу је Србија дивљина или боље речено не спада у цивилизоване земље. Најбоља словеначка шахисткиња Лаура Унук је испрозивала Србију, Београд и Албанију након што се вратила у Словенију. Лаура је раније била јуниорска… »
„После 9 дана у Албанији и 12 у Србији тако сам срећна што се враћам у цивилизацију“: Шампионка света испрозивала Београд…

„После 9 дана у Албанији и 12 у Србији тако сам срећна што се враћам у цивилизацију“: Шампионка света испрозивала Београд…

Цити магазине 23.10.2023
По старом добром обичају, свакодневно се жалимо на разне пропусте и начин живота код нас, али код то неко уради са стране, уме да заболи и изнервира. Па је тако најбоља словеначка шахисткиња Лаура Унук је испрозивала Србију… »

Вести дана »