Повезане вести
Графит у Врбасу којим се Аиди Ћоровић прети смрћу: "Ово је позив на линч, као да живим у некој врсти логора"
Инсајдер 23.10.2023
До сада су ми претили далеко од очију јавности, писали ми и претили по друштвеним мрежама и на месенџеру, сада је то постао и јавни позив на линч, каже за портал Данас активисткиња за људска права Аида Ћоровић, поводом графита… »
Врбас: Јавни позив на убиство Аиде Ћоровић
Време 23.10.2023
Претње смрћу Активисткиња Аида Ћоровић каже за портал "Времена" да од инцидента са Младићевим муралом добија бруталне претње. До сада су углавном биле сакривене од очију јавности, а ово је први пут, како каже, да се јавно… »
Аида Ћоровић објавила да је у Врбасу освануо графит којим јој се прети смрћу
Слободна Европа 23.10.2023
Мировна активисткиња Аида Ћоровић објавила је 23. октобра да је у Врбасу на северу Србије исписан графит којим јој се прети смрћу. "Разгледница из Врбаса. Хвала другару који је послао", написала је Ћоровић на Фејсбуку… »
Освануо језив графит у Врбасу: Позив на убиство Аиде Ћоровић
Нова 23.10.2023
Активисткиња Аида Ћоровић објавила је свом Фејсбук профилу слику графита у Врбасу, којим се позива на њено убиство. Наиме, на једном зиду у том граду пише: „Убити Аиду Ћоровић по виђењу“, а одмах поред види се графит „Ратко… »
У Врбасу освануо графит који позива на убиство Аиде Ћоровић
Данас 23.10.2023
Активисткиња Аида Ћоровић објавила је свом Фејсбук профилу слику графита у Врбасу, којим се позива на њено убиство. Наиме, на једном зиду у том граду пише: „Убити Аиду Ћоровић по виђењу“, а одмах поред види се графит „Ратко… »
ФОТО У Врбасу графит који позива на убиство активисткиње Аиде Ћоровић, она каже: Наша свакодневица
Радио 021 23.10.2023
До сада су ми претили далеко од очију јавности, писали ми и претили по друштвеним мрежама и на месенџеру, сада је то постао и јавни позив на линч, каже за Данас активисткиња Аида Ћоровић. Ћоровић је то рекла поводом графита… »
Вести дана »

Зеленски: Надам се да ће динамика мира на Блиском истоку помоћи у окончању рата у Украјини
НИН пре 7 минутајош 20 повезаних

Наоблачење и киша у већем делу Србије – викенд доноси разведравање
Глас југа пре 52 минутајош 9 повезаних

Ђоковић: 'Ништа од пензије, хоћу као Леброн, Роналдо и Брејди'
BBC News пре 2 минутајош 13 повезаних