Povezane vesti
Od firme sa 50, stigli do 900 zaposlenih a onda ušli u blokadu: Pokrenut stečaj preduzeća „Carbon Mining Balkan”
Dnevnik 23.10.2023
ČAČAK: Privredni sud u Čačku pokrenuo je postupak stečaja nad društvom sa ograničenom odgovornošću „Carbon Mining Balkan”, specijalizovanim za izvođenje radova u podzemnim rudnicima. Postupak stečaja pokrenulo je samo preduzeće zbog prezaduženosti i… »
Vrtoglav rast, pa još brži pad! Od firme sa 50, stigli do 900 radnika, pa obrt: Još jedna srpska firma odlazi u stečaj
Mondo 23.10.2023
Sud u Čačku pokrenuo je postupak stečaja nad društvom sa ograničenom odgovornošću "Carbon Mining Balkan". Sud u Čačku pokrenuo je postupak stečaja nad društvom sa ograničenom odgovornošću "Carbon Mining Balkan". Privredni sud u Čačku pokrenuo je postupak… »
Vesti dana »

Amerika povlači preloman potez: Evropa definitivno ispada iz igre – ovo će za njih biti neizdrživo!
Sputnik pre 2 satajoš 32 povezane

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 2 satajoš 28 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 7 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih