Povezane vesti

Oglasio se otac nakon pada lifta na Voždovcu Opisao jeziv trenutak kad je sve pošlo po zlu: "Sin je bio u platformi, a ja…

Oglasio se otac nakon pada lifta na Voždovcu Opisao jeziv trenutak kad je sve pošlo po zlu: "Sin je bio u platformi, a ja…

Kurir 23.10.2023
Otac i sin, Milan i Vladislav B., mogli su da nastradaju kada se na gradilištu jedne voždovačke zgrade otkačio lift. Naime, oni su radili na demontiranju lifta, kada se on otkačio sa sajle i survao se u okno. Srećom, nije došlo do kobnog ishoda… »
Drama na Voždovcu: Otkačio se lift, u njemu bili otac i sin! Obojica zadobili povrede, mladić završio u Kliničkom centru…

Drama na Voždovcu: Otkačio se lift, u njemu bili otac i sin! Obojica zadobili povrede, mladić završio u Kliničkom centru…

Kurir 23.10.2023
Nezgoda na gradilištu dogodila se na Voždovcu u petak, 20. oktobra, kada se tokom demontiranja otkačio lift. Tada su povređeni otac i sin, Milan i Vladislav Bondžić, koji su radili na demontaži lifta. Otac je zadobio lakše povrede i nalazi se na… »
Pao lift na Voždovcu: Povređeni otac i sin, hitno prebačeni u Klinički centar!

Pao lift na Voždovcu: Povređeni otac i sin, hitno prebačeni u Klinički centar!

Blic 23.10.2023
Otac i sin, Milan i Vladislav Bondžić, mogli su da nastradaju kada se u petak, u jednoj zgradi na Voždovcu, otkačio lift koji su demontirali. - Radili smo demontažu lifta i on se u jednom trenutku otkačio i pao. Vladislav je bio u platformi, a ja… »
U ovoj zgradi u Beogradu se otkačio lift: Povređeni otac i sin, istraga u toku

U ovoj zgradi u Beogradu se otkačio lift: Povređeni otac i sin, istraga u toku

Telegraf 23.10.2023
Prema informacijama do kojih je došao Telegraf.rs, Vladislavove povrede su teške - on ima epiduralni hematom i pred njim je maksilofacijlani zahvat. Otac i sin, Milan i Vladislav Bondžić, mogli su da nastradaju kada se na gradilištu jedne… »
Otkrivamo stanje povređenog radnika na gradilištu u Beogradu: Otkačio se lift, umalo da strada naočigled oca

Otkrivamo stanje povređenog radnika na gradilištu u Beogradu: Otkačio se lift, umalo da strada naočigled oca

Telegraf 23.10.2023
"Radili smo demontažu lifta i on se u jednom trenutku otkačio i pao", kaže Milan. Vladislav Bondžić (42) koji je teško povređen, na gradilištu na Voždovcu, nalazi se u Urgentnom centru i u stabilnom je stanju, saznaje "Telegraf.rs". Prema našim… »
Drama na gradilištu na Voždovcu: Otkačio se lift, povređeni otac i sin

Drama na gradilištu na Voždovcu: Otkačio se lift, povređeni otac i sin

Telegraf 23.10.2023
Srećom, radnici koji su radili na demontaži lifta izbegli su koban ishod. Nezgoda na gradilištu dogodila se na Voždovcu u petak, 20. oktobra, kada se tokom demontiranja otkačio lift. Tada su povređeni otac i sin, Milan i Vladislav Bondžić, koji su… »
"Lift se odjednom otkačio i pao, sin mi je teže povređen": Milan o nezgodi na gradilištu na Voždovcu

"Lift se odjednom otkačio i pao, sin mi je teže povređen": Milan o nezgodi na gradilištu na Voždovcu

Telegraf 23.10.2023
Lift se otkačio dok su ga otac i sin, koji rade zajedno, demontirali. Otac i sin, Milan i Vladislav Bondžić, mogli su da nastradaju kada se u petak, u jednoj zgradi na Voždovcu, otkačio lift koji su demontirali. Na sreću, prošli su sa povredama i… »

Vesti dana »