Povezane vesti
CIA pomagala Ukrajincima da naprave dronove za gađanje Krimskog mosta
Politika 23.10.2023
Bespilotne letelice koje je Ukrajina koristila za udar na Krimski most razvijene su uz učešće CIA i drugih zapadnih obaveštajnih agencija, piše Vašington post , pozivajući se na izvore dobro obaveštene izvore. „SBU je izvršila drugi napad na… »
Dronovi nišanili Kremlj
Vesti online 23.10.2023
Dronovi koje je Kijev koristio za napad na Krimski most napravljeni su u saradnji sa američkom CIA-om, piše Vašington post. “Služba bezbednosti Ukrajine izvela je drugi napad na most, devet meseci nakon prvog (u oktobru 2022. godine), koristeći… »
Zapadni mediji: Za ubistvo Dugine i druge zločine odgovorna Spoljnoobaveštajna služba Ukrajine – CIA pomagala
Politika 23.10.2023
Filozof Aleksandar Dugin bio je cilj operacije ukrajinskih tajnih službi, usled koga je poginula njegova ćerka Darja, saopštilo je izdanje „Vašington post”, pozivajući se na američke i ukrajinske izvore u Vladi. Prema pisanju izdanja, ukrajinske… »
Novi detalji o ubistvu Darije Dugine: Američki izvori otkrili glavni cilj SBU
Pravda 23.10.2023
Ubistvo novinarke, ćerke ruskog filozofa Aleksandra Dugina, Darije, organizovala je Služba bezbednosti Ukrajine (SBU), piše Vašington post pozivajući se na izvore u američkoj i ukrajinskoj vladi. Prema izvorima, „planirana meta” operacije SBU… »
Novi detalji o ubistvu Darije Dugine: Američki izvori otkrili glavni cilj SBU
Pravda 23.10.2023
Ubistvo novinarke, ćerke ruskog filozofa Aleksandra Dugina, Darije, organizovala je Služba bezbednosti Ukrajine (SBU), piše Vašington post pozivajući se na izvore u američkoj i ukrajinskoj vladi. Prema izvorima, „planirana meta” operacije SBU… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 33 povezane
Doneta odluka o raspisivanju poziva za kandidate za članove Saveta REM-a
Novi magazin pre 2 satajoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 8 satijoš 24 povezane
U Egiptu potonuo brod s turistima: Spašeno 28 osoba, 17 nestalo
Al Jazeera pre 4 satijoš 24 povezane
"Sutra ću odrediti..." Inzagi u nedoumici pred meč Intera i Lajpciga u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 10 minutajoš 40 povezanih