Povezane vesti
"Pukao mi glas 5 minuta pred koncert, zaključao sam se u wc!" Peđa rasprodao 5 termina, a doživeo dramu pred nastup!
Mondo 23.10.2023
Peđa Jovanović prethodne godine rasprodao je nekoliko termina za koncert u MTS dvorani, a sada je podelio detalje drame koju je prošao pred sam izlazak pred publiku. Peđa Jovanović prethodne godine rasprodao je nekoliko termina za koncert u MTS dvorani… »
PEVAČU pukao glas 5 minuta pred koncert, PA se zaključao u WC! Peđa Jovanović otkrio kako se izborio sa tremom: Ključ je u…
Kurir 23.10.2023
Pevač Pedja Jovanović gostovao je u emisiji Pusti brigu gde je govorio o svom prvom koncertu i tom prilikom otkrio koliku je zapravo veliku tremu imao. Inače, pevač će ovog novembra održati čak pet koncerata u MTS Dvorani u Beogradu! 00:45 PEVAČU PUKAO… »
Vesti dana »

(Video,foto) pogledajte kako baraž raketa probija Gvozdenu kupolu - nastaje vatrena lopta! Zastrašujuće scene smrtonosne agresije, slike Tel aviva u plamenu
Kurir pre 40 minutajoš 35 povezanih

"Osveta Irana je tek počela": Revolucionarna garda poslala snažnu poruku Izraelu nakon okončanog napada
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih

Teheran uzvraća Izraelu: Eksplozije u Jerusalimu i Tel Avivu, građani u skloništima
Vreme pre 41 minutajoš 28 povezanih

Netanjahu: Cilj napada eliminisanje nuklearne pretnje islamskog režima, ne borba protiv naroda Irana
N1 Info pre 1 satjoš 52 povezane