Povezane vesti
"Bivšim momcima je teško da me zaborave, izlazim iz frižidera" Tea progovorila o osveti, evo da li je se muškarci plaše!
Kurir 23.10.2023
Tea Tairović za domaće medije progovorila je o svom privatnom životu i otkrila kako se sveti bivšim momcima i na koji način joj prilaze muškarci. „ Mislim da se muškarci ne plaše da mi priđu. Neki su vredni pažnje, neki malo manje, uglavnom gospodin… »
"Bivšima je osveta jer me svaki dan gledaju": Tea Tairović iskreno o muškarcima: "Kada shvate da sam ljudsko biće neki odu"
Blic 23.10.2023
Pravo sa uspešne turneje koju je imala u Americi, jedna od najtraženijih pevačica sa naših prostora Tea Tairović stigla je u studio emisije Blic dan. U preskupom odelu sa dubokim dekolteom Tea je uspela da napravi pravu pometnju, pa je voditelj… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 24 povezane

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 13 minutajoš 36 povezanih

Novi snimak kako je Zoran savladao napadača u avionu: Oglasila se i kompanija "Izidžet" o incidentu
Telegraf pre 37 minutajoš 31 povezana