Povezane vesti
Ove srpske zvezde veruju u crnu magiju i vračeve: Dve popularne pevačice zaratile su zbog kletve
Nova 23.10.2023
Ni estrada nije pobegla od onoga u šta jedan deo stanovništva u Srbiji veruje, a to su vidovnjaci, proroci, ali i verovanja u crnu magiju. Pričalo se tako da je jedna pevačica moćnog i imućnog izabranika svog srca privela pred matičara pošto mu je, po… »
Vudu estrada: Ove srpske zvezde veruju u crnu magiju, vračeve, veštice, a zbog ove klevete zaratile su dve pevačice!
Kurir 23.10.2023
Estrada ne može da pobegne od onoga na šta se cela Srbija "pali", a to su vidovnjaci, proroci, ali i verovanja u crnu magiju. Pričalo se tako da je jedna pevačica moćnog i imućnog izabranika svog srca privela pred matičara pošto mu je, po savetu vračare… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 4 minutajoš 42 povezane

Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane

Lazić se oglasio o odlasku iz Zvezde: Poruka za Čovića i trenera kome je najviše zahvalan
Mondo pre 38 minutajoš 24 povezane