Povezane vesti
Devojka koja je preživela masakr u Malom Orašju: Trudim se da idem napred koliko god mogu
Euronews 23.10.2023
Anđela S. je teško ranjena u masakru u Malom Orašju u kom je život izgubio njen dečko Nemanja Stevanović. Lekari su se dugo borili za njen život, a sada, kada je ponovo počela da ide u školu, sa njom je o svemu što joj se dogodilo za sajt… »
Ispovest devojke povređene u Duboni čiji je momak stradao iste večeri: Nedostaje mi da me zagrli, da mi kaže "oko moje"
Insajder 23.10.2023
Nemanja Stevanović je stradao na Ravnom Gaju, nedaleko od Malog Orašja, a Anđela je sa drugaricama Teodorom i Andrijanom otišla u Dubonu da se vidi sa društvom. Te užasne noći, prepune najstrašnijih zločina, ranjene su i Andrijana i Anđela… »
Vesti dana »
"Avioni će eksplodirati tokom leta": Isplivale šokantne informacije o padu letelice u Litvaniji, iza svega stoji Putin?!
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih
Udara na EU i NATO, Putina hvali na sav glas: Ekstremno religiozni nacionalista juriša ka pobedi u Rumuniji, a u svemu mu je pomogao TikTok!
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih
Ilija Kostić pred tužiocem opisao kako su ga tukli u policijskoj stanici: „Rekao mi je da ustanem, pa me je kolenom udario u testise“
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Uživo tužilac tražio maksimalnu kaznu za Blažića i njegovog oca! Bolesno obraćanje monstruma u sudu, čeka se konačna presuda (foto)
Kurir pre 27 minutajoš 19 povezanih