Povezane vesti
Devojka koja je preživela masakr u Malom Orašju: Trudim se da idem napred koliko god mogu
Euronews 23.10.2023
Anđela S. je teško ranjena u masakru u Malom Orašju u kom je život izgubio njen dečko Nemanja Stevanović. Lekari su se dugo borili za njen život, a sada, kada je ponovo počela da ide u školu, sa njom je o svemu što joj se dogodilo za sajt javniservis.net… »
Ispovest devojke povređene u Duboni čiji je momak stradao iste večeri: Nedostaje mi da me zagrli, da mi kaže "oko moje"
Insajder 23.10.2023
Nemanja Stevanović je stradao na Ravnom Gaju, nedaleko od Malog Orašja, a Anđela je sa drugaricama Teodorom i Andrijanom otišla u Dubonu da se vidi sa društvom. Te užasne noći, prepune najstrašnijih zločina, ranjene su i Andrijana i Anđela. Nemanja je… »
Vesti dana »

Tramp će biti razočaran ovom putinovom izjavom o ultimatumu: "Sva razočaranja proizilaze iz prevelikih očekivanja"
Kurir pre 3 satajoš 35 povezanih

U gradovima širom Srbije obeleženo devet meseci od pada nadstrešnice novosadske Železničke stanice
Beta pre 1 satjoš 264 povezane

"Direktan udar na srpski narod s ciljem rušenja Republike Srpske": Oglasila se ministarka Mesarović o presudi Miloradu Dodiku
Blic pre 2 satajoš 98 povezanih

Dačić kaže da su akustični uređaji "LRAD" vraćeni u magacin: MUP želi da ih proda ili ponudi aerodromu
Radio 021 pre 7 satijoš 26 povezanih