Povezane vesti
Devojka koja je preživela masakr u Malom Orašju: Trudim se da idem napred koliko god mogu
Euronews 23.10.2023
Anđela S. je teško ranjena u masakru u Malom Orašju u kom je život izgubio njen dečko Nemanja Stevanović. Lekari su se dugo borili za njen život, a sada, kada je ponovo počela da ide u školu, sa njom je o svemu što joj se dogodilo za sajt javniservis.net… »
Ispovest devojke povređene u Duboni čiji je momak stradao iste večeri: Nedostaje mi da me zagrli, da mi kaže "oko moje"
Insajder 23.10.2023
Nemanja Stevanović je stradao na Ravnom Gaju, nedaleko od Malog Orašja, a Anđela je sa drugaricama Teodorom i Andrijanom otišla u Dubonu da se vidi sa društvom. Te užasne noći, prepune najstrašnijih zločina, ranjene su i Andrijana i Anđela. Nemanja je… »
Vesti dana »

Uživo Rusi pregazili dnjepar, zauzeli ključnu tačku Kijev u plamenu nakon noćnih napada, Ukrajinci brutalno odgovorili
Alo pre 2 satajoš 98 povezanih

Hiljade ljudi na maršu u Budimpešti podržalo Orbana, na rivalskom skupu hiljade podržale opoziciju
Beta pre 9 minutajoš 22 povezane

Trgovci su i dalje drsko kreativni Ministarka Jagoda Lazarević: Ove nedelje menjamo uredbu o ograničenju marži
Kurir pre 3 satajoš 25 povezanih

FDU ispraća studente u Novi Sad: Građani koji mogu da pomognu, evo kako da uplate donacije
Danas pre 2 satajoš 23 povezane