Povezane vesti
Devojka koja je preživela masakr u Malom Orašju: Trudim se da idem napred koliko god mogu
Euronews 23.10.2023
Anđela S. je teško ranjena u masakru u Malom Orašju u kom je život izgubio njen dečko Nemanja Stevanović. Lekari su se dugo borili za njen život, a sada, kada je ponovo počela da ide u školu, sa njom je o svemu što joj se dogodilo za sajt javniservis.net… »
Ispovest devojke povređene u Duboni čiji je momak stradao iste večeri: Nedostaje mi da me zagrli, da mi kaže "oko moje"
Insajder 23.10.2023
Nemanja Stevanović je stradao na Ravnom Gaju, nedaleko od Malog Orašja, a Anđela je sa drugaricama Teodorom i Andrijanom otišla u Dubonu da se vidi sa društvom. Te užasne noći, prepune najstrašnijih zločina, ranjene su i Andrijana i Anđela. Nemanja je… »
Vesti dana »
Lokalni izbori 2026: Incidenti, visoka izlaznost - podrhtavanje tla ili stanje redovno
BBC News pre 26 minutajoš 55 povezanih
Uživo (FOTO/VIDEO) Završeno glasanje u deset gradova i opština: Izborni dan u znaku visoke izlaznosti, zabeleženi i incidenti
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 179 povezanih
Sukobi aktivista SNS i opozicije kod stadiona Hajduka iz Kule, policija brzo intervenisala
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana
Obilne padavine i porast vodostaja u Srbiji uz hladno i oblačno vreme
Naslovi.ai pre 6 satijoš 39 povezanih