Povezane vesti
Devojka koja je preživela masakr u Malom Orašju: Trudim se da idem napred koliko god mogu
Euronews 23.10.2023
Anđela S. je teško ranjena u masakru u Malom Orašju u kom je život izgubio njen dečko Nemanja Stevanović. Lekari su se dugo borili za njen život, a sada, kada je ponovo počela da ide u školu, sa njom je o svemu što joj se dogodilo za sajt… »
Ispovest devojke povređene u Duboni čiji je momak stradao iste večeri: Nedostaje mi da me zagrli, da mi kaže "oko moje"
Insajder 23.10.2023
Nemanja Stevanović je stradao na Ravnom Gaju, nedaleko od Malog Orašja, a Anđela je sa drugaricama Teodorom i Andrijanom otišla u Dubonu da se vidi sa društvom. Te užasne noći, prepune najstrašnijih zločina, ranjene su i Andrijana i Anđela… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest u Novom Sadu zbog hapšenja studenta FTN-a, policija mu ponovo odredila zadržavanje: „Tvrde da je rukom udario ruku dekana DIF-a“
Nova pre 12 minutajoš 18 povezanih

Advokat o privedenom studentu: Nije ni prišao dekanu, a terete ga za nasilničko ponašanje
Insajder pre 24 minutajoš 23 povezane

Prekinuta blokada RTS, normalizovan saobraćaj u ulicama oko RTS-a
IndeksOnline pre 3 satajoš 24 povezane

„Saslušaćemo različite glasove“: Marta Kos stiže u Srbiju, a EU je poslala saopštenje drugačije od svih do sada
Nova pre 3 satajoš 12 povezanih

Krivična prijava protiv desetočlane kriminalne grupe, sumnja se da su protivpravno pribavili 19 miliona dinara
RTS pre 2 satajoš 22 povezane