Povezane vesti
Renata Ulmanski dobila nagradu pa otkrila recept za dug život: Pomenula Duška Radovića i Zorana Radmilovića, a ovo je njena…
Kurir 23.10.2023
"Duh lepote svog karaktera i blagosti svoga života, uz osobeni talenat i životnu marljivost, Renata nosi u svim svojim predstavama od Pendžera ravnice, Uloge moje porodice...,Purpurnog ostrva, Kosančićevog venca, Marije Stjuart, Svetog Georgija, Divova s… »
Jedino što iole ima smisla je: - voleti Renata Ulmanski na 32. Danima Zorana Radmilovića: Glumica govorila o dva maestralna…
Blic 23.10.2023
Nušić je govorio da je humor nešto čoveku neophodno da bi breme življenja lakše poneo i savladao. I kazao je da su humor i humanost ekvivalenti. Mislim da je tu poruku u naše živote Zoran Radmilović ucrtao celim svojim bićem - rekla je velika glumica… »
Vesti dana »
Od rimskih festivala do miliona ruža širom sveta: Kako je Dan zaljubljenih postao globalni fenomen
Danas pre 11 minutajoš 12 povezanih
"Mislim se - sad ću umreti ovde na terenu!" Susret koji je Tatjana Ječmenica zauvek upamtila: "Od straha i svega, nisam ni razmišljala..."
Kurir pre 10 minutajoš 47 povezanih
Stiže naglo zahlađenje: Srbiji preti ova vremenska pojava, pašće i do 20 centimetara snega
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih
Glava Svetog Trifuna nalazi se u crkvi na Balkanu: Iz careve ćerke isterao đavola, nemilosrdno je mučen, a ovo su njegove poslednje reči
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih
Vučić u Minhenu nastavlja lični marketing: Pije pivo i jede bavarski kupus i kobasice (VIDEO)
Danas pre 21 minutajoš 5 povezanih