Повезане вести

Кошаркаши Црвене звезде победили ФМП

Кошаркаши Црвене звезде победили ФМП

Радио сто плус 23.10.2023
Звезду је до победе предводио Милош Теодосић са 11 поена и 10 асистенција, а пратили су га Дејан Давидовац, Шабаз Нејпир, Далибор Илић и Јаго Дос Сантос са по 10 поена. Код ФМП-а бољи од осталих били су Џордан Вокер са 17 и… »
"Велика част што сам тренер тако великог клуба као што је Црвена звезда": Сферопулос мандат започео победом

"Велика част што сам тренер тако великог клуба као што је Црвена звезда": Сферопулос мандат започео победом

Телеграф 23.10.2023
"Ја морам да поручим навијачима да нас подрже" Звезда је тријумфовала у 4. колу АБА лиге победивши ФМП са 83:72, а свој деби на клуби црвено-белих имао је грчки стручњак, Јанис Сферопулос. Поменути стратег је на клупи наследио… »
Сферопулос након дебија: "Да сам се плашио остао бих код куће, то је храброст!"

Сферопулос након дебија: "Да сам се плашио остао бих код куће, то је храброст!"

Телеграф 23.10.2023
Занимљива изјава новог тренера црвено-белих. Кошаркаши Црвене звезде савладали су у 4. колу АБА лиге ФМП са 83:72, а свој деби као тренер црвено-белих уписао је Јанис Сферопулос. Звезда се у овом сусрету доста мучила, те је… »
Фото-убод: Ово не изгледа добро, ево зашто је Недовић упитан за дерби

Фото-убод: Ово не изгледа добро, ево зашто је Недовић упитан за дерби

Телеграф 23.10.2023
Сјајни кошаркаш је на мечу са Виртусом повредио задњу ложу. Кошаркаши Црвена звезде савладали су ФМП резултатом 83:72, у оквиру 4. кола АБА лиге. На овом сусрету дебитовао је нови тренер црвено-белих Јанис Сферопулос, али је био… »

Вести дана »