Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde pobedili FMP

Košarkaši Crvene zvezde pobedili FMP

Radio sto plus 23.10.2023
Zvezdu je do pobede predvodio Miloš Teodosić sa 11 poena i 10 asistencija, a pratili su ga Dejan Davidovac, Šabaz Nejpir, Dalibor Ilić i Jago Dos Santos sa po 10 poena. Kod FMP-a bolji od ostalih bili su Džordan Voker sa 17 i Aleksa Stepanović sa 15… »
Sferopulos nakon debija: "Da sam se plašio ostao bih kod kuće, to je hrabrost!"

Sferopulos nakon debija: "Da sam se plašio ostao bih kod kuće, to je hrabrost!"

Telegraf 23.10.2023
Zanimljiva izjava novog trenera crveno-belih. Košarkaši Crvene zvezde savladali su u 4. kolu ABA lige FMP sa 83:72, a svoj debi kao trener crveno-belih upisao je Janis Sferopulos. Zvezda se u ovom susretu dosta mučila, te je uspela da slomi rivala tek… »
"Velika čast što sam trener tako velikog kluba kao što je Crvena zvezda": Sferopulos mandat započeo pobedom

"Velika čast što sam trener tako velikog kluba kao što je Crvena zvezda": Sferopulos mandat započeo pobedom

Telegraf 23.10.2023
"Ja moram da poručim navijačima da nas podrže" Zvezda je trijumfovala u 4. kolu ABA lige pobedivši FMP sa 83:72, a svoj debi na klubi crveno-belih imao je grčki stručnjak, Janis Sferopulos. Pomenuti strateg je na klupi nasledio Duška Ivanovića, sa… »
Foto-ubod: Ovo ne izgleda dobro, evo zašto je Nedović upitan za derbi

Foto-ubod: Ovo ne izgleda dobro, evo zašto je Nedović upitan za derbi

Telegraf 23.10.2023
Sjajni košarkaš je na meču sa Virtusom povredio zadnju ložu. Košarkaši Crvena zvezde savladali su FMP rezultatom 83:72, u okviru 4. kola ABA lige. Na ovom susretu debitovao je novi trener crveno-belih Janis Sferopulos, ali je bio lišen pomoći… »

Vesti dana »