Повезане вести

Ухапшен бивши дечко Александре Младеновић: Након што га је певачица пријавила хитно приведен у полицију

Ухапшен бивши дечко Александре Младеновић: Након што га је певачица пријавила хитно приведен у полицију

Блиц 24.10.2023
Бивши дечко Александре Младеновић ухапшен је након што га је певачица пријавила за претње и узнемиравање, преносе домаћи медији. Наиме, како се наводи, приведен је по пријави Александре Младеновић, која је синоћ позвала… »
Исак Шабановић о тврдњама да је Александри Младеновић лупио шамар: Певачицин дечко синоћ правио хаос, па изјавом направио…

Исак Шабановић о тврдњама да је Александри Младеновић лупио шамар: Певачицин дечко синоћ правио хаос, па изјавом направио…

Блиц 24.10.2023
Певачица Александра Младеновић нашла се у центру скандала због бившег дечка. Како је рекла, он јој је узео доста новца, али и претио да ће извршити самоубиство. У изјави за медије, преноси Информер, бивши дечко Александре… »
Ухапшен дечко Александре Младеновић?! Добио забрану приласка па јој опет лупао на врата! Полиција два пута реаговала

Ухапшен дечко Александре Младеновић?! Добио забрану приласка па јој опет лупао на врата! Полиција два пута реаговала

Курир 24.10.2023
Дечко Александре Младеновић наводно је ухапшен пошто га је певачица пријавила за претње и узнемиравање! Стефан Ч. приведен је по пријави Александре Младеновић, која је око 22.30 часова позвала полицију и казала да је он… »
"Само мене заобиђите" Исак Шабановић о тврдњама да је Александри Младеновић лупио шамар! Певачицин бивши све закувао

"Само мене заобиђите" Исак Шабановић о тврдњама да је Александри Младеновић лупио шамар! Певачицин бивши све закувао

Курир 24.10.2023
Певачица Александра Младеновић нашла се у центру скандала када је њен момак с којим је раскинула, извесни Стефан, објавио најпре њихове заједничке фотографије, а потом и преписку у којој га она оптужује да је тукао претходну… »
Огласио се бивши дечко Александре Младеновић ког је пријавила полицији: Она ме је психички малтретирала! Умешао и Исака…

Огласио се бивши дечко Александре Младеновић ког је пријавила полицији: Она ме је психички малтретирала! Умешао и Исака…

Курир 24.10.2023
Певачица Александра Младеновић пријавила је бившег дечка полицији, након што је тврдила да је прогања. Она је изнела застрашујуће детаље из везе са њим. Наиме, како Александра тврди, он је њој претио да ће извршити… »
"Украо ми је много новца и претио да ће попити лекове": Александра Младеновић завршила у полицији због бившег, а детаљи су…

"Украо ми је много новца и претио да ће попити лекове": Александра Младеновић завршила у полицији због бившег, а детаљи су…

Блиц 23.10.2023
Александра Младеновић се огласила за медије и открила да је имала много проблема са младићем са којим је била у вези. Како је рекла, он јој је узео доста новца, али и претио да ће извршити самоубиство. На друштвеним мрежама је… »

Вести дана »