Povezane vesti
Orban: Moskva je bila tragedija, Brisel je komedija
Politika 24.10.2023
Praznik 23. oktobra u Mađarskoj obeležava sećanje na početak revolucije 1956. godine, koju su sovjetske trupe slomile posle samo 12 dana. U Mađarskoj je tada izbila revolucija protiv ugnjetavanja, učestvovali su radnici, studenti, praktično celo… »
Moskva je bila tragedija, brisel je samo loša parodija: Orban ponovo šokirao izjavom - "Oni sviraju, ali mi igramo kako…
Kurir 24.10.2023
Mađarski premijer Viktor Orban govorio je na godišnjici neuspele pobune svoje zemlje protiv SSSR-a 1956. optužujući Evropsku uniju da traži dominaciju nalik sovjetskoj pokušavajući da Budimpešti oduzme njen identitet. - Danas se pojavljuju stvari… »
Orban nazvao Evropsku uniju ‘lošom savremenom parodijom’
Al Jazeera 24.10.2023
Čak i ako Brisel zviždi plešemo po svom ukusu; ako ne želimo, nećemo plesati, poručio je premijer Mađarske. Mađarski premijer Viktor Orban počeo je kampanju za izbore za Evropski parlament sljedeće godine oštrim kritikama čelnika Unije, a… »
"Brisel je loša savremena parodija": Orban: Čak i da Brisel svira, mi plešemo po svom ukusu
Blic 24.10.2023
Mađarski premijer Viktor Orban započeo je svoju kampanju za izbore za Evropski parlament sledeće godine oštrim kritikama na račun lidera bloka, nazvavši Brisel "lošom savremenom parodijom" za koju je rekao da se još uvek može popraviti… »
Orban: Članstvo Mađarske u EU „parodija“ četiri decenije „tragedije“ tokom sovjetske okupacije
Danas 23.10.2023
Mađarski premijer Viktor Orban uporedio je danas članstvo Mađarske u Evropskoj uniji sa više od četiri decenije sovjetske okupacije svoje zemlje. U govoru u gradu Vespremu na skupu povodom godišnjice antisovjetske revolucije u Mađarskoj 1956… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti nakon protesta na Slaviji imaju poruku za građane: „Ostanite uz nas, tek smo počeli“
Nova pre 2 satajoš 73 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 7 satijoš 9 povezanih
Virtusu ne ide na domaćoj sceni, novi poraz za pad na peto mesto
Sportske.net pre 2 satajoš 41 povezana
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 6 satijoš 2 povezane