Povezane vesti

Moj životić ne bih menjala ni za sekund: Anđelka Prpić slavi, prva joj čestitala Anja Mandić

Moj životić ne bih menjala ni za sekund: Anđelka Prpić slavi, prva joj čestitala Anja Mandić

Story 24.10.2023
Anđelka Prpić uživa u jednom od najlepših životnih perioda. A to je uspela jer nije previše marila za tuđa mišljenja. Uplovila je u vezu s Markom Žugićem koji je bio dobar prijatelj njenog bivšeg muža, s kojim ima sina Jakšu. Dobila je ćerku… »
(Foto) "moj ŽIVOT, MOJA PRAVILA": Slavlje u domu Anđelke Prpić, glumica ne skida osmeh, baloni svuda: "Ovaj svet je i dalje…

(Foto) "moj ŽIVOT, MOJA PRAVILA": Slavlje u domu Anđelke Prpić, glumica ne skida osmeh, baloni svuda: "Ovaj svet je i dalje…

Blic 24.10.2023
Glumica Anđelka Prpić proslavila je svoj 39. rođendan, te je fotografiju i snažnu poruku podelila na Instagramu. - Ovaj svet je i dalje dobro mesto za život! Pitanje je sa kim ga živite i čemu/kome sve dopuštate da vam ga boji. I zlata vredno -… »
Marija Kilibarda objavila najslađi video: Snimila Anđelku kako uspavljuje Čarnu, a uz to je imala i posebnu poruku!

Marija Kilibarda objavila najslađi video: Snimila Anđelku kako uspavljuje Čarnu, a uz to je imala i posebnu poruku!

Kurir 24.10.2023
Voditeljka Marija Kilibarda odavno se druži sa glumicom Anđelkom Stević Žugić, nekadašnje Prpić, a sad je podelila njihove zajedničke momente koji će zasigurno oduševiti sve. Marija je, naime, snimala Anđelku kako uspavljuje bebu, a uz to je… »
Anđelka Prpić uspavljuje bebu, Marija Kilibarda se rastopila: Voditeljka podelila prelepe momente: "Bubice, zaslužuješ…

Anđelka Prpić uspavljuje bebu, Marija Kilibarda se rastopila: Voditeljka podelila prelepe momente: "Bubice, zaslužuješ…

Blic 24.10.2023
Voditeljka Marija Kilibarda odavno se druži sa glumicom Anđelkom Stević Žugić (nekadašnje Prpić), a sad je podelila njihove zajedničke momente koji će zasigurno oduševiti sve. Marija je, naime, snimala Anđelku kako uspavljuje bebu, a uz to je… »

Vesti dana »