Повезане вести

У Србији почиње са радом Амбер алерт систем: Одвијаће се по одређеним правилима и фазама, ово су сви детаљи

У Србији почиње са радом Амбер алерт систем: Одвијаће се по одређеним правилима и фазама, ово су сви детаљи

ЕурАцтив 24.10.2023
Кампања увођења Амбер алерт система, брзог обавештавања јавности у случајевима нестанка деце, наишла је на велико интересовање јавности у Србији Од данас у Србији почиње имплементација Амбер алерт система "Пронађи ме", а ова… »
У Србији ће сутра бити представљен и пуштен у рад систем “Пронађи ме”

У Србији ће сутра бити представљен и пуштен у рад систем “Пронађи ме”

ИндексОнлине 24.10.2023
БЕОГРАД – У Србији ће сутра бити пуштен у рад систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица – “Пронађи ме” који у више земаља света већ постоји као Амбер Алерт. Презентацији и пуштању система у рад у… »
Једна порука ће свима сутра стићи на телефон, и надамо се, никад више: Србија добија систем важан за нашу децу

Једна порука ће свима сутра стићи на телефон, и надамо се, никад више: Србија добија систем важан за нашу децу

Телеграф 24.10.2023
Почиње са радом српски Амбер алерт. Коначно! У Србији ће сутра и званично почети са радом наш Амбер алерт, систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетних особа, под називом "Пронађи ме". Иначе, систем… »
Јурић: Радили смо на превазилажењу мањкавости других Амбер Алерт система

Јурић: Радили смо на превазилажењу мањкавости других Амбер Алерт система

РТВ 24.10.2023
БЕОГРАД - Амбер Алерт систем "Пронађи ме", који од сутра креће са имплементацијом у Србији, разликоваће се од сличних система у свету по томе што се радило на превазилажењу проблема и мањкавости које су друге земље имале… »
„Пронађи ме“ почиње с радом у среду Јурић: Први сати од нестанка су најважнији! Надамо се да ће се укључити и земље региона…

„Пронађи ме“ почиње с радом у среду Јурић: Први сати од нестанка су најважнији! Надамо се да ће се укључити и земље региона…

Дневник 24.10.2023
Када говоримо о проналасцима нестале деце, кључна је брза потрага и да се грађани укључе у потрагу, рекао је за Ново јутро ТВ ПИНК, Игор Јурић, оснивач Фондације "Тијана Јурић". О томе колико је значајан овај систем, који ће се… »
Амбер алерт сутра званично почиње са радом у Србији

Амбер алерт сутра званично почиње са радом у Србији

Телеграф 24.10.2023
Ово је јутрос изјавио Игор Јурић. Српски Амбер алерт сутра званично почиње са радом, изјавио је Игор Јурић. - Када говоримо о проналасцима нестале деце, кључна је брза потрага и да се грађани укључе у потрагу, рекао је за Ново… »

Вести дана »