Повезане вести

"Голим рукама сам убио 10 јевреја" Испливали досад невиђени снимци масакра, до најситнијих детаља приказали све! Узнемирујуће…

"Голим рукама сам убио 10 јевреја" Испливали досад невиђени снимци масакра, до најситнијих детаља приказали све! Узнемирујуће…

Курир 24.10.2023
Израелска војска наводно објавила досад невиђене снимке са камера које су на себи носили Хамасовци током инвазије на Израел. Израелска војска одржала је конференцију за новинаре на којој је показала, како се тврди, досад невиђене… »
Израел објавио до сада невиђене снимке напада Хамаса: "Мама, голим рукама сам убио 10 Јевреја"

Израел објавио до сада невиђене снимке напада Хамаса: "Мама, голим рукама сам убио 10 Јевреја"

Телеграф 24.10.2023
Снимак с камере на телу, монтиран заједно са снимцима с видео надзора, камера у возилима и мобилних телефона Хамасових наоружаних нападача и жртава, показала је до најситнијих детаља прави ужас који се догодио на музичком… »
УЗНЕМИРУЈУЋЕ „Мама, голим рукама сам убио 10 Јевреја“: Израелци објавили снимке са телесних камера Хамасоваца, 43 минута…

УЗНЕМИРУЈУЋЕ „Мама, голим рукама сам убио 10 Јевреја“: Израелци објавили снимке са телесних камера Хамасоваца, 43 минута…

Нова 24.10.2023
Израелска војска у понедељак је одржала пројекцију за медије на којој је показала нове немонтиране снимке, укључујући и оне пронађене на телесним камерама које су носили борци Хамаса током напада, у покушају да подсети свет на… »
"Мама, голим рукама сам убио 10 јевреја": Израел показао изворне снимке масакра: Камере са тела хамасоваца забележиле 43…

"Мама, голим рукама сам убио 10 јевреја": Израел показао изворне снимке масакра: Камере са тела хамасоваца забележиле 43…

Блиц 24.10.2023
Израелска војска је у понедељак одржала пројекцију за медије на којој је показала нове немонтиране снимке, укључујући и оне пронађене на телесним камерама које су носили борци Хамаса током напада, у покушају да подсети свет на… »

Вести дана »