Повезане вести
Гренел после разговора са Вучевићем: Курти и Османи да одреде датум избора у четири општине на северу КиМ
Еуроневс 24.10.2023
Министар одбране Милош Вучевић састао се данас са специјалним изаслаником за питање Косова и Метохије у администрацији бившег америчког председника Доналда Трампа, Ричардом Гренелом, и том приликом су разговарали о ситуацији у… »
Вучевић са Гренелом о ситуацији на КиМ и мерама Србије да дође до деескалације
РТВ 24.10.2023
БЕОГРАД - Министар одбране Милош Вучевић састао се данас са специјалним изаслаником за питање Косова и Метохије у администрацији бившег америчког председника Доналда Трампа, Ричардом Гренелом, и том приликом су разговарали о… »
Вучевић послао снажну поруку: Они руше јаког председника који има легитимитет да добије изборе са 2,5 милиона људи
Курир 24.10.2023
Они се не баве пругама, школама, већим платама и пензијама, већ које ће министарство добити. Улазимо у кампању, биће тешка седница, за гледање и слушање, али и то је део политичког спектра, рекао је министар одбране и… »
Председник напредњака каже да изборни цензус у Србији остаје три посто
Слободна Европа 24.10.2023
Председник Српске напредне странке (СНС) и министар одбране Србије Милош Вучевић изјавио је у уторак да је апеловао да се повећа изборни цензус, али је додао да није било политичке воље да се то уради. У разговору за ТВ Прва… »
Вучевић: Апеловао сам да се повећа изборни цензус, али нажалост није прихваћено
Бета 24.10.2023
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас да је апеловао да се повећа изборни цензус али није било политичке воље, тако да остаје три одсто за изборе. "Ја сам разумео председника државе Александра… »
Вучевић: Апеловао сам да се повећа изборни цензус, али то није прихваћено
Н1 Инфо 24.10.2023
"Ја сам разумео председника државе Александра Вучића да то није легитимно радити у предвечерје избора, али мислим да је то нефер што смо спустили цензус на три одсто. Али идемо на изборе са тим условима", рекао је Вучевић за ТВ… »
Вучевић: Апеловао сам да се повећа изборни цензус, али нажалост није прихваћено
Радио сто плус 24.10.2023
“Ја сам разумео председника државе Александра Вучића да то није легитимно радити у предвечерје избора, али мислим да је то нефер што смо спустили цензус на три одсто. Али идемо на изборе са тим условима”, рекао је Вучевић за ТВ… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро