Повезане вести

"Прошла сам кроз пакао": Жена коју је ослободио Хамас испричала све о отмици и где су је држали

"Прошла сам кроз пакао": Жена коју је ослободио Хамас испричала све о отмици и где су је држали

Телеграф 24.10.2023
Она је једна од две жене коју су милитанти пустили у понедељак после више од две недеље у заробљеништву. Јохведе Лифшиц (85), која се опоравља у болници у Тел Авиву након што су је ослободили милитанти Хамаса, рекла је да је… »
Ћерка жене коју је ослободио Хамас открила у каквом је стању њена мама: "о тати и даље не знамо ништа"

Ћерка жене коју је ослободио Хамас открила у каквом је стању њена мама: "о тати и даље не знамо ништа"

Телеграф 24.10.2023
Прокоментарисала је и снимак њеног ослобађања, на којем се чини да се види како њена мајка накратко држи за руку једног од милитаната Хамаса. Ћерка једног од талаца које је Хамас ослободио у понедељак рекла је за ББЦ да је… »
Старица коју је отео Хамас ослобођена после две недеље: Снимак на ком се рукује са милитантом обишао свет

Старица коју је отео Хамас ослобођена после две недеље: Снимак на ком се рукује са милитантом обишао свет

Еуроневс 24.10.2023
"Прошла сам кроз пакао", каже Јочевед Лифшиц, 85-годишња старица и мировна активисткиња коју је Хамас у понедељак ослободио после две недеље заточеништва. Лифшиц и њеног мужа киднаповали су нападачи Хамаса на моторима и… »
Катарски емир: Не дозволити Израелу да слободно убија у Гази

Катарски емир: Не дозволити Израелу да слободно убија у Гази

Ал Јазеера 24.10.2023
Неодрживо је давати Израелу безувјетно зелено свјетло и дозволу да слободно убија, нити је одрживо игнорирати реалност окупације, опсаде и насељавања, рекао је Схеикх Тамим бин Хамад Ал Тхани. Катарски емир позвао је… »
Катарски емир: Не можемо игнорирати окупацију и опсаду

Катарски емир: Не можемо игнорирати окупацију и опсаду

Ал Јазеера 24.10.2023
Катарски емир Тамим бин Хамад Ал-Тхани поновио је позив на тренутни прекид ватре у Гази, након крвопролића које је ‘прешло сваку границу’ и које пријети сигурности регије. Додаје како се Израелу не би требало дати зелено свјетло… »
Макрон у Израелу предложио да се међународна коалиција бори против Хамаса

Макрон у Израелу предложио да се међународна коалиција бори против Хамаса

Нови магазин 24.10.2023
Председник Француске Емануел Макрон је данас током посете Израелу изразио своју солидарност после крвавог напада Хамаса и предложио да се међународна коалиција бори против те палестинске исламске организације која контролише… »
Емир Катара: Израел не може да добије дозволу за убијање Палестинаца

Емир Катара: Израел не може да добије дозволу за убијање Палестинаца

Политика 24.10.2023
ДОХА – Катарски владајући емир шеик Тамим бин Хамад ал Тани, рекао је данас да је апеловао на међународну заједницу да не дозволи Израелу „неограничену дозволу” за убијање Палестинаца у борби против Хамаса. „Наша порука је –… »
Министарство здравља у Гази: Од почетка рата погинула 5.791 особа, међу њима 2.630 деце

Министарство здравља у Гази: Од почетка рата погинула 5.791 особа, међу њима 2.630 деце

Данас 24.10.2023
Министарство здравља у појасу Газе којим влада исламски Хамас, саопштило је данас да је 5.791 особа погинула ;од 7. октобра када је почео рат с Израелом. Међу погинулимаје 2.630 деце, а рањено је 16.297 људи, пренела је… »
Отета Израелка о данима заробљеништва: Такав пакао нисам могла да замислим

Отета Израелка о данима заробљеништва: Такав пакао нисам могла да замислим

Инсајдер 24.10.2023
После више од три недеље, Израелка Јошевед Лифшиц је на слободи, након што је била у заробљеништву Хамаса, а сада каже да је "прошла пакао какав није могла ни да замисли". Њу и још око 200 људи припадници Хамаса отели су… »
Владар Катара оптужује савезнике да су дали Израелу дозволу за убијање

Владар Катара оптужује савезнике да су дали Израелу дозволу за убијање

Нови магазин 24.10.2023
Владар Катара критиковао је израелске савезнике, оптужио их да су дали "дозволу за убијање" Израелу у рату против Хамаса и додао да се пита шта ће сукоб постићи. Велике силе, укључујући САД, Велику Британију и Француску… »
Израелка ослобођена из појаса Газе била заточена у тунелу

Израелка ослобођена из појаса Газе била заточена у тунелу

Нови магазин 24.10.2023
Израелка Јохевед Лифшиц коју је Хамас заробио 7. октобра на југу Израела и одвео је као таоца у појас Газе, описала је данас, непун дан након ослобађања, шта је тамо доживела. "Одведена сам на мотоциклу", рекла је жена седећи у… »
Израел и Палестинци: „Прошла сам пакао“, каже жена коју је ослободио Хамас

Израел и Палестинци: „Прошла сам пакао“, каже жена коју је ослободио Хамас

Данас 24.10.2023
После више од три недеље, Јошевед Лифшиц је на слободи и сада каже: „Прошла сам пакао“. Њу и још око 200 људи припадници Хамаса отели су током изненадног напада на југ Израела 7. октобра и све до јуче она је била у рукама ове… »
(ВИДЕО) Ослобођена Израелка о детаљима отмице: Прошла сам кроз пакао

(ВИДЕО) Ослобођена Израелка о детаљима отмице: Прошла сам кроз пакао

Н1 Инфо 24.10.2023
Јошевед Лифшиц (85) једна од пуштених Израелки из Појаса Газе, детаљно је описала како су је отели Хамасови наоружани људи на моторима. Лифшиц је рекла, на конференцији за новинаре, да је „прошла кроз пакао“. Објаснила је да су… »
Сви причају о томе шта је бака урадила када је Хамас пустио на слободу: Узели су је под руку, она застала, вратила се до…

Сви причају о томе шта је бака урадила када је Хамас пустио на слободу: Узели су је под руку, она застала, вратила се до…

Блиц 24.10.2023
Кћер Јошевед Лифшиц, једне од двеју синоћ ослобођених Израелкиња, посетила је своју мајку у болници у Израелу и рекла за ББЦ да јој се мајка чини добро. - Медицинске сестре кажу да је врло оштра и јако жели да подели информације… »
"Прошла сам кроз пакао": Прва изјава жене коју је синоћ ослободио Хамас, описала како су је отели: Одвели су ме у подземне…

"Прошла сам кроз пакао": Прва изјава жене коју је синоћ ослободио Хамас, описала како су је отели: Одвели су ме у подземне…

Блиц 24.10.2023
Јошевед Лифшиц (85), која је једна од два таоца који су пуштени синоћ из заробљеништва Хамаса, каже да је прошла кроз пакао, описујући како су је отели Хамасови наоружани људи на моторима. Ослобођена жена говори на хебрејском… »
Израел и Палестинци: „Прошла сам пакао", каже жена коју је ослободио Хамас

Израел и Палестинци: „Прошла сам пакао", каже жена коју је ослободио Хамас

Јужне вести 24.10.2023
ББЦ Јошевед Лифшиц После више од три недеље, Јошевед Лифшиц је на слободи и сада каже: „Прошла сам пакао какав нисам могла ни да замислим". Њу и још око 200 људи припадници Хамаса отели су током изненадног напада на југ… »
Ударана је палицама и одведена у подземне тунеле! Прва изјава жене коју је ослободио Хамас: Прошла сам кроз пакао

Ударана је палицама и одведена у подземне тунеле! Прва изјава жене коју је ослободио Хамас: Прошла сам кроз пакао

Мондо 24.10.2023
Жена коју је Хамас ослободио је испричала кроз који је пакао прошла. Жена коју је Хамас ослободио је испричала кроз који је пакао прошла. Јошевед Лифшиц синоћ је пуштена на слободу од стране Хамаса. Како је испричала на… »
Ова жена је много важна! Пренеће вести од других талаца које држи Хамас, али још не зна да њене куће више нема (фото)

Ова жена је много важна! Пренеће вести од других талаца које држи Хамас, али још не зна да њене куће више нема (фото)

Курир 24.10.2023
Јочевед Лифшиц, која је синоћ заједно са другом старијом Израелком пуштена из Хамасовог заробљеништва, смештена је у болницу у Тел Авиву где се опоравља, а ћерка Шерон каже да њена мајка жели да проследи информације од других… »
Ћерка пуштене Израелке: Дала је Хамасовцу руку и рекла му хвала, то је тако она

Ћерка пуштене Израелке: Дала је Хамасовцу руку и рекла му хвала, то је тако она

Н1 Инфо 24.10.2023
Ћерка једне од две Израелке које су синоћ ослобођене из појаса Газе, посетила је своју маму у болници и испричала за ББЦ у каквом је стању и шта је све прошла. „Медицинске сестре у болници истичу да је врло оштра и да јако жели… »
Ћерка пуштене Израелке: Дала је Хамасовцу руку и рекла му хвала

Ћерка пуштене Израелке: Дала је Хамасовцу руку и рекла му хвала

Нови магазин 24.10.2023
Ћерка једне од две Израелке које су синоћ ослобођене из појаса Газе, посетила је своју маму у болници и испричала за ББЦ у каквом је стању и шта је све прошла. „Медицинске сестре у болници истичу да је врло оштра и да јако жели… »

Вести дана »