Povezane vesti
Pronađena Ana Petrović (20) koja je nestala usred noći iz kuće u Kaluđerici
Nova 24.10.2023
Ana P. (20) devojka koja je nestala u noći između četvrtka i petka javila se svojoj porodici i rekla da je dobro i da je zdrava. Anin otac Dejan P. oglasio se za „Blic“ i potvrdio je da se mlada majka javila i da je dobro. „Mislim da je njen suprug znao… »
Peti dan potrage za Anom: Devojka nestala usred noći dok su muž i beba spavali, niko ne zna gde je
Blic 24.10.2023
Potraga za Anom Petrović (20) iz Zrenjanina koja je nestala u noći između četvrtka i petka iz kuće u kojoj je živela sa suprugom u Kaluđerici, ušla je u peti dan, a od nje nema ni traga ni glasa. Ana je kod kuće ostavila bebu, a još uvek nisu poznate… »
Pronađena Ana (20) koja je nestala usred noći u Beogradu! Oglasio se otac: "Mislim da je njen muž znao da će ona da ode"
Mondo 24.10.2023
Ana P. (20), koja je bila nestala u Beogradu u noći četvrtak na petak, je pronađena. Ana P. (20), koja je bila nestala u Beogradu u noći četvrtak na petak, je pronađena. Ana P. (20), koja je bila nestala u Beogradu u noći četvrtak na petak, je pronađena… »
Pronađena mlada mama Ana koja je nestala usred noći u Beogradu: Oglasio se njen otac
Telegraf 24.10.2023
- Mislim da je njen suprug znao da će ona da ode i ne znam zašto se napravio cirkus bez razloga - rekao nam je kratko njen otac. Zrenjaninka Ana P. (20), koja je nestala u noći između četvrtka i petka javila se svojoj porodici i rekla da je dobro i da je… »
Vesti dana »
Rast cena nafte zbog rata na Bliskom istoku: Vozače u Evropi čekaju i do 200 evra veći troškove za gorivo
NIN pre 34 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO Izrael pogodio nuklearni kompleks u Teheranu, Iran napada tankere u Ormuskom moreuzu i preti: "Zalivom će teći krv osvajača"
Nova pre 24 minutajoš 41 povezana
Vlada Srbije odala počast Zoranu Đinđiću na 23. godišnjicu atentata
In medija pre 44 minutajoš 61 povezana
Rajt: SAD će osloboditi 172 miliona barela nafte iz strateških rezervi, bez tranzita naftnih tankera kroz Ormuski moreuz
RTV pre 20 minutajoš 50 povezanih
Zahlađenje stiže tačno ovog datuma Todorović objavio prognozu za mart, upozorava - ne pakujte zimske jakne
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih