Повезане вести

Пронађена Ана Петровић (20) која је нестала усред ноћи из куће у Калуђерици

Пронађена Ана Петровић (20) која је нестала усред ноћи из куће у Калуђерици

Нова 24.10.2023
Ана П. (20) девојка која је нестала у ноћи између четвртка и петка јавила се својој породици и рекла да је добро и да је здрава. Анин отац Дејан П. огласио се за „Блиц“ и потврдио је да се млада мајка јавила и да је добро… »
Пети дан потраге за Аном: Девојка нестала усред ноћи док су муж и беба спавали, нико не зна где је

Пети дан потраге за Аном: Девојка нестала усред ноћи док су муж и беба спавали, нико не зна где је

Блиц 24.10.2023
Потрага за Аном Петровић (20) из Зрењанина која је нестала у ноћи између четвртка и петка из куће у којој је живела са супругом у Калуђерици, ушла је у пети дан, а од ње нема ни трага ни гласа. Ана је код куће оставила бебу, а… »
Пронађена Ана (20) која је нестала усред ноћи у Београду! Огласио се отац: "Мислим да је њен муж знао да ће она да оде"

Пронађена Ана (20) која је нестала усред ноћи у Београду! Огласио се отац: "Мислим да је њен муж знао да ће она да оде"

Мондо 24.10.2023
Ана П. (20), која је била нестала у Београду у ноћи четвртак на петак, је пронађена. Ана П. (20), која је била нестала у Београду у ноћи четвртак на петак, је пронађена. Ана П. (20), која је била нестала у Београду у ноћи… »
Пронађена млада мама Ана која је нестала усред ноћи у Београду: Огласио се њен отац

Пронађена млада мама Ана која је нестала усред ноћи у Београду: Огласио се њен отац

Телеграф 24.10.2023
- Мислим да је њен супруг знао да ће она да оде и не знам зашто се направио циркус без разлога - рекао нам је кратко њен отац. Зрењанинка Ана П. (20), која је нестала у ноћи између четвртка и петка јавила се својој породици и… »

Вести дана »