Повезане вести
"Мој син је здрав, ви сте сви болесни!" Парис Хилтон одбрусила троловима са интернета који су јој исмејавали бебу фото
Мондо 24.10.2023
Пари Хилтон узвратила људима на интернету који су исмејавали изглед главе њеног сина. Пари Хилтон узвратила људима на интернету који су исмејавали изглед главе њеног сина. Новопечена мама, Парис Хилтон (42), објавила је сет… »
"Мој син је здрав, само има велики мозак": Парис Хилтон жестоко одбрусила на срамне коментаре на рачун њеног детета (фото)
Курир 24.10.2023
Парис Хилтон одговорила је хејтерима који су коментарисали изглед њеног сина Феникса на недавно објављеним фотографијама. "Постоје неки болесни људи на овом свету. Мој анђео је савршено здрав. И да, наравно да је био код… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 30 минутајош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана