Povezane vesti
"Moj život moja pravila!" Novo slavlje u domu Anđelke Prpić - Na pragu pete decenije objavila fotku i snažnu poruku
Mondo 24.10.2023
Anđelka Prpić objavila sliku sa balonima a povod je ovo! Anđelka Prpić objavila sliku sa balonima a povod je ovo! Glumica Anđelka Prpić nedavno je na svet donela ćerku Čarnu, a 8. septembra i izgovorila sudbonosno "da" njenom ocu i svom izabraniku Marku… »
"Moj život, moja pravila" Anđelka se oglasila posebnim povodom i njene reči odzvanjaju, a s lica ne skida osmeh (foto)
Kurir 24.10.2023
Glumica Anđelka Prpić, odnedavno Stević Žugić, proslavila je svoj 39. rođendan, te je fotografiju i snažnu poruku ovim povodom objavila na Instagramu. View this post on Instagram A post shared by Andjelka Stević Žugić (@andjelkap) - Ovaj svet je i dalje… »
Vesti dana »
Stevanić: Sve dok sviraju dragačevske trube, oni će da gube; GG “Jedan tim“: Na krilima studenata do konačne pobede
Morava info pre 6 satijoš 34 povezane
"Bežite, spasavajte se!" Katastrofa na Bliskom istoku! Formira se novi vojni savez, Iran poslao Americi listu za odstrel, Tramp šalje još jedan nosač aviona (foto, video)
Blic pre 39 minutajoš 75 povezanih
Posmatrači Saveta Evrope o lokalnim izborima: Na biračkim mestima uglavnom po propisima, situacija van njih alarmantna
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 41 povezana