Povezane vesti
"Moj život moja pravila!" Novo slavlje u domu Anđelke Prpić - Na pragu pete decenije objavila fotku i snažnu poruku
Mondo 24.10.2023
Anđelka Prpić objavila sliku sa balonima a povod je ovo! Anđelka Prpić objavila sliku sa balonima a povod je ovo! Glumica Anđelka Prpić nedavno je na svet donela ćerku Čarnu, a 8. septembra i izgovorila sudbonosno "da" njenom ocu i svom izabraniku Marku… »
"Moj život, moja pravila" Anđelka se oglasila posebnim povodom i njene reči odzvanjaju, a s lica ne skida osmeh (foto)
Kurir 24.10.2023
Glumica Anđelka Prpić, odnedavno Stević Žugić, proslavila je svoj 39. rođendan, te je fotografiju i snažnu poruku ovim povodom objavila na Instagramu. View this post on Instagram A post shared by Andjelka Stević Žugić (@andjelkap) - Ovaj svet je i dalje… »
Vesti dana »

Zaječar pod opsadom: Jake snage policije obezbeđuju održavanje konstitutivne sednice, u sali zbog tenzija angažovano i privatno obezbeđenje
RINA pre 1 satjoš 31 povezana

Tajni izvoz municije u Izrael: Firma koju UN optužuje za ratno profiterstvo snabdeva se iz Srbije
Nedeljnik pre 5 satijoš 9 povezanih

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama na istoku
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 28 povezanih

Šapić: Saobraćaj na Trgu republike, Terazijama i Vasinoj ulici biće pušten do 1. septembra
Nova ekonomija pre 3 satajoš 26 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane