Povezane vesti

Srpski Amber Alert, pod nazivom “Pronađi me” sutra zvanično počinje za radom! Zrenjanin - Srpski Amber Alert

Srpski Amber Alert, pod nazivom “Pronađi me” sutra zvanično počinje za radom! Zrenjanin - Srpski Amber Alert

Volim Zrenjanin 24.10.2023
On će sutra biti prezentovan i pušten u rad u Palati Srbija, a zvaničnom puštanju u rad prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić. U drugoj fazi sistema, uključiće se i društvene mreže… »
Ovo je datum primene "Amber alert" sistema u Srbiji! Evo kako će funkcionisati - ima 2 faze, u prvoj staje i TV program!

Ovo je datum primene "Amber alert" sistema u Srbiji! Evo kako će funkcionisati - ima 2 faze, u prvoj staje i TV program!

Mondo 24.10.2023
Igor Jurić ističe da se u Srbiji radilo na prilagođavanju Amber alert sistema našim uslovima. Igor Jurić ističe da se u Srbiji radilo na prilagođavanju Amber alert sistema našim uslovima. Amber alert sistem "Pronađi me", koji od sutra kreće sa… »
Zvanično puštanje u rad sistema "Pronađi me" u sredu u Palati Srbije

Zvanično puštanje u rad sistema "Pronađi me" u sredu u Palati Srbije

Moj Novi Sad 24.10.2023
Sistem brze portage za nestalom decom "Pronađi me", po američkom modelu "Amber alert", biće zvanično pušten u rad sutra, 25. oktobra, u 9 časova u Palati Srbije. Dozvolu za puštanje u rad ovog sistema izdaće predsednik Republike Srbije Aleksandar… »

Vesti dana »