Повезане вести

Српски Амбер Алерт, под називом “Пронађи ме” сутра званично почиње за радом! Зрењанин - Српски Амбер Алерт

Српски Амбер Алерт, под називом “Пронађи ме” сутра званично почиње за радом! Зрењанин - Српски Амбер Алерт

Волим Зрењанин 24.10.2023
Он ће сутра бити презентован и пуштен у рад у Палати Србија, а званичном пуштању у рад присуствоваће председник Србије Александар Вучић и министар унутрашњих послова Братислав Гашић. У другој фази система, укључиће се и… »
Ово је датум примене "Амбер алерт" система у Србији! Ево како ће функционисати - има 2 фазе, у првој стаје и ТВ програм!

Ово је датум примене "Амбер алерт" система у Србији! Ево како ће функционисати - има 2 фазе, у првој стаје и ТВ програм!

Мондо 24.10.2023
Игор Јурић истиче да се у Србији радило на прилагођавању Амбер алерт система нашим условима. Игор Јурић истиче да се у Србији радило на прилагођавању Амбер алерт система нашим условима. Амбер алерт систем "Пронађи ме", који од… »
Званично пуштање у рад система "Пронађи ме" у среду у Палати Србије

Званично пуштање у рад система "Пронађи ме" у среду у Палати Србије

Мој Нови Сад 24.10.2023
Систем брзе портаге за несталом децом "Пронађи ме", по америчком моделу "Амбер алерт", биће званично пуштен у рад сутра, 25. октобра, у 9 часова у Палати Србије. Дозволу за пуштање у рад овог система издаће председник Републике… »

Вести дана »