Povezane vesti
Srpski Amber Alert, pod nazivom “Pronađi me” sutra zvanično počinje za radom! Zrenjanin - Srpski Amber Alert
Volim Zrenjanin 24.10.2023
On će sutra biti prezentovan i pušten u rad u Palati Srbija, a zvaničnom puštanju u rad prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić. U drugoj fazi sistema, uključiće se i društvene mreže… »
Ovo je datum primene "Amber alert" sistema u Srbiji! Evo kako će funkcionisati - ima 2 faze, u prvoj staje i TV program!
Mondo 24.10.2023
Igor Jurić ističe da se u Srbiji radilo na prilagođavanju Amber alert sistema našim uslovima. Igor Jurić ističe da se u Srbiji radilo na prilagođavanju Amber alert sistema našim uslovima. Amber alert sistem "Pronađi me", koji od sutra kreće sa… »
Zvanično puštanje u rad sistema "Pronađi me" u sredu u Palati Srbije
Moj Novi Sad 24.10.2023
Sistem brze portage za nestalom decom "Pronađi me", po američkom modelu "Amber alert", biće zvanično pušten u rad sutra, 25. oktobra, u 9 časova u Palati Srbije. Dozvolu za puštanje u rad ovog sistema izdaće predsednik Republike Srbije Aleksandar… »
Vesti dana »
U toku blokade Rektorata i nekoliko fakulteta u Beogradu i Novom Sadu (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 40 povezanih
Savo nije otišao zbog plate: Milošević je napustio Partizan zbog Kerkeza
Danas pre 35 minutajoš 32 povezane
Na javnom času ispred Jovine gimnazije zatraženo izvinjenje direktora i školskog odbora "ali na pravu adresu" (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 21 povezana
Eksplozija u Zubinom Potoku: Političke optužbe i napadi na Srbiju
Mondo pre 58 minutajoš 21 povezana