Povezane vesti
Rade, znam da se jako plašiš, ali... Napad na pripadnika skopskog podzemlja najavljen na TikToku? Upućena mu jeziva poruka…
Kurir 24.10.2023
Napad na pripadnika makedonskog podzemlja Radeta Trajkovskog Šteklija koji je upucan u Skoplju navodno je najavljen na društvenoj mreži TikTok pre nekoliko dana! Snimak je sada izbrisan, međutim, makedonski mediji objavili su printskrin objave na kome… »
Najavili likvidaciju "Šteklija" u tržnom centru na tiktoku? "Znamo da se plašiš, ali to je život", znao da će biti meta?
Mondo 24.10.2023
Navodno je na društvenoj mreži najavljena likvidacija Radeta Trajkovskog, na kog je danas pucano u tržnom centru u Makedoniji. Navodno je na društvenoj mreži najavljena likvidacija Radeta Trajkovskog, na kog je danas pucano u tržnom centru u… »
Rade Trajkovski znao da će biti meta: Jeziva najava prethodila pucnjavi u tržnom centru?
Telegraf 24.10.2023
Ovo nije prvi put da je Trajkovskog neko pokušao da ubije. Rade Trajkovski Štekli, koji je danas ranjen u pucnjavi u tržnom centru u Skoplju, navodno je upozoren da će se naći na putanji metka. Naime, kako pojedini makedonski mediji prenose, pre… »
"Rade, znam da si uplašen, ali šta da se radi": Likvidacija Trajkovskog najavljena na "Tik-Toku"?
Blic 24.10.2023
Današnja pucnjava na pripadnika skopskog podzemlja Radeta Trajkovskog Šteklija najavljen je na društvenoj mreži "Tik-Tok" pre samo nekoliko dana, prenosi makedonski portal Netpres. - Rade, znam da se jako plašiš, ali šta da se radi, život je to -… »
Vesti dana »
U SAD se održavaju predsednički izbori - građani biraju između Trampa i Harisove
RTV pre 2 satajoš 3 povezane
Dačić: Prijem tzv. Kosova nije bio na dnevnom redu Generalne skupštine Interpola
Blic pre 5 satijoš 3 povezane