Повезане вести
Раде, знам да се јако плашиш, али... Напад на припадника скопског подземља најављен на ТикТоку? Упућена му језива порука…
Курир 24.10.2023
Напад на припадника македонског подземља Радета Трајковског Штеклија који је упуцан у Скопљу наводно је најављен на друштвеној мрежи ТикТок пре неколико дана! Снимак је сада избрисан, међутим, македонски медији објавили су… »
Најавили ликвидацију "Штеклија" у тржном центру на тиктоку? "Знамо да се плашиш, али то је живот", знао да ће бити мета?
Мондо 24.10.2023
Наводно је на друштвеној мрежи најављена ликвидација Радета Трајковског, на ког је данас пуцано у тржном центру у Македонији. Наводно је на друштвеној мрежи најављена ликвидација Радета Трајковског, на ког је данас пуцано у… »
Раде Трајковски знао да ће бити мета: Језива најава претходила пуцњави у тржном центру?
Телеграф 24.10.2023
Ово није први пут да је Трајковског неко покушао да убије. Раде Трајковски Штекли, који је данас рањен у пуцњави у тржном центру у Скопљу, наводно је упозорен да ће се наћи на путањи метка. Наиме, како поједини македонски… »
"Раде, знам да си уплашен, али шта да се ради": Ликвидација Трајковског најављена на "Тик-Току"?
Блиц 24.10.2023
Данашња пуцњава на припадника скопског подземља Радета Трајковског Штеклија најављен је на друштвеној мрежи "Тик-Ток" пре само неколико дана, преноси македонски портал Нетпрес. - Раде, знам да се јако плашиш, али шта да се… »
Вести дана »

"Није пребачен у болницу у подне, нити штрајкује глађу недељу дана" УИКС се огласио због лажних вести о Богдану Јовичићу
Курир пре 2 сатајош 65 повезаних

Свечано обележен Дан Сектора МУП-а за ванредне ситуације Мацут одржао говор, Дачић примио орден
Дневник пре 2 сатајош 23 повезане