Povezane vesti
Dragan Bjelogrlić na premijeri „Čuvara formule“: Voleo bih da naša priča dirne publiku
Nova 24.10.2023
Posle Lokarna, Sarajeva, Pariza i drugih projekcija mislio sam da će premijera u Beogradu biti rutinska stvar, ali to je nemoguće, Beograd i njegova publika imaju poseban značaj za mene, rekao je reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić večeras na crvenom… »
Bjelogrlić na premijeri „Čuvara formule“: Mislio sam da će biti rutinska stvar, ali Beograd je Beograd
N1 Info 24.10.2023
"Posle Lokarna, Sarajeva, Pariza i drugih projekcija mislio sam da će premijera u Beogradu biti rutinska stvar, ali to je nemoguće, Beograd i njegova publika imaju poseban značaj za mene", rekao je reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić na crvenom tepihu u… »
Vesti dana »
Vučić: Stiglo 2,479 mlliona prijava za objekte, prva rešenja u februaru ili početkom marta
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 59 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju na sneg koji će padati večeras i jaku košavu u ostatku nedelje
OK radio pre 24 minutajoš 42 povezane
Pojačane kontrole na putevima od 9. do 15. februara: Poseban nadzor nad autobusima koji prevoze decu
RTV Novi Pazar pre 14 minutajoš 28 povezanih
Snsd proglasio pobedu Siniše karana na ponovljenim izborima u Republici Srpskoj: Dodik čestitao, oglasio se i Blanuša
Blic pre 25 minutajoš 25 povezanih