Povezane vesti
Otkrila sve o braku sa Veljkom Piljikićem! Zajedno su 13 godina, a ovo niko nije znao - za njega ona nije Seka Aleksić!
Mondo 24.10.2023
Seka Aleksić otkrila je nepoznate detalje o braku sa svojim suprugom Veljko Piljikićem. Seka Aleksić otkrila je nepoznate detalje o braku sa svojim suprugom Veljko Piljikićem. Pevačica Seka Aleksić u skladnom je braku sa Veljkom Piljikićem već 13 godina… »
Za njega ona nije Seka Aleksić: Pevačica otkrila kako je Veljko zove kada su sami, a evo kako mu ona udovoljava: "želim da se…
Blic 23.10.2023
Pevačica Seka Aleksić može da se pohvali stabilnim brakom i porodičnom srećom, koju je pronašla sa Veljkom Piljikićem. Kako ona ističe, zaljubljive je prirode po pitanju svega osim muškaraca. – Ja sam zaljubljive prirode i tu ne mislim na muškarce… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 78 povezanih

Cela estrada na 18.: Rođendanu ćerke Saše matića Sin supruge Saše Popovića drži ženu za ruku, a Breskvica sa šlicem do kuka (Video)
Blic pre 1 minutjoš 26 povezanih

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 2 satajoš 41 povezana

KK Crvena zvezda: Grub pokušaj pojedinca da diskredituje lik i delo našeg igrača
Nedeljnik pre 22 minutajoš 15 povezanih

Pronađeno oružje kojim je ubijen Čarli Kirk, za ubicom se i dalje traga
Radio 021 pre 1 satjoš 18 povezanih