Povezane vesti
Otkrila sve o braku sa Veljkom Piljikićem! Zajedno su 13 godina, a ovo niko nije znao - za njega ona nije Seka Aleksić!
Mondo 24.10.2023
Seka Aleksić otkrila je nepoznate detalje o braku sa svojim suprugom Veljko Piljikićem. Seka Aleksić otkrila je nepoznate detalje o braku sa svojim suprugom Veljko Piljikićem. Pevačica Seka Aleksić u skladnom je braku sa Veljkom Piljikićem već 13… »
Za njega ona nije Seka Aleksić: Pevačica otkrila kako je Veljko zove kada su sami, a evo kako mu ona udovoljava: "želim da…
Blic 23.10.2023
Pevačica Seka Aleksić može da se pohvali stabilnim brakom i porodičnom srećom, koju je pronašla sa Veljkom Piljikićem. Kako ona ističe, zaljubljive je prirode po pitanju svega osim muškaraca. – Ja sam zaljubljive prirode i tu ne mislim na… »
Vesti dana »

Mišljenje ODIHR-a o Zakonu o biračkom spisku: za vlast usaglašeno, za NVO i opoziciju kritičko (VIDEO)
Insajder pre 31 minutajoš 20 povezanih

Šta znači proglašavanje projekta Jadar strateškim projektom od strane EU?
N1 Info pre 1 satjoš 48 povezanih

Mali sa šeficom delegacije MMF: "Nastavljamo da ulažemo u kapitalne projekte" FOTO
B92 pre 2 satajoš 16 povezanih

Studenti u blokadi pozvali na skup i šetnju do Predsedništva: Napad na jednog od nas je napad na sve nas
N1 Info pre 1 satjoš 8 povezanih

Uhapšen muškarac optužen za nasilničko ponašanje na koncertu Beogradskog sindikata: Kesama punim farbe gađao posetioce koncerta
Nedeljnik pre 6 satijoš 17 povezanih