Povezane vesti

"Sve je okej" Bivši dečko Aleksandre Mladenović ne prestaje da šokira, tvrdi da su se pomirili, ona se odmah oglasila…

"Sve je okej" Bivši dečko Aleksandre Mladenović ne prestaje da šokira, tvrdi da su se pomirili, ona se odmah oglasila…

Kurir 25.10.2023
Aleksandra Mladenović prošla je kroz pravi pakao nakon što joj je bivši momak Stefan Č., pretio ubistvom i samoubistvom jer ga je ostavila. Pevačica ga je prijavila policiji, nakon čega je on dobio i zabranu prilaska. Nakon izlaska na slobodu… »
Aleksandrin bivši joj iz osvete izbušio gumu Mladenovićka u strahu da žigolo ne objavi njihove eksplicitne snimke…

Aleksandrin bivši joj iz osvete izbušio gumu Mladenovićka u strahu da žigolo ne objavi njihove eksplicitne snimke…

Kurir 25.10.2023
Aleksandra Mladenović još ne može da dođe sebi od stresa i šoka koji joj je priredio bivši dečko Stefan Č. koga je prijavila za pretnje i uznemiravanje. On je nakon njene prijave dobio zabranu prilaska, koju je odmah prekršio jer se našao ispred… »
"Ona mi je uništila život" Oglasio se bivši dečko Aleksandre Mladenović nakon što su se sreli u policijskoj stanici

"Ona mi je uništila život" Oglasio se bivši dečko Aleksandre Mladenović nakon što su se sreli u policijskoj stanici

Kurir 25.10.2023
Aleksandra Mladenović otkrila je da je srela svog bivšeg partnera Stefana Čečara u policijskoj stanici, kao i da se plaši za svoju bezbednost. Ovim povodom, za domaće medije oglasio se Stefan kako bi prokomentarisao navode u medijima. - Ja sa njom… »
(Video) "još uvek je u Srbiji, plašim se da spavam": Aleksandra Mladenović o bivšem dečku kog je prijavila policiji…

(Video) "još uvek je u Srbiji, plašim se da spavam": Aleksandra Mladenović o bivšem dečku kog je prijavila policiji…

Blic 25.10.2023
Pevačica Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka Stefana Č. za pretnje i uznemiravanje nakon čega je on dobio zabranu prilaska. Aleksandra je sada samo za "Blic" otkrila da je bivšeg dečka srela u policijskoj stanici. - Sad sam ga srela u… »
"50 Devojka mi se javilo, on je za lečenje" Aleksandra Mladenović izašla iz stana sa njom krenula na odmor i otkrila kako se…

"50 Devojka mi se javilo, on je za lečenje" Aleksandra Mladenović izašla iz stana sa njom krenula na odmor i otkrila kako se…

Kurir 25.10.2023
Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka Stefana Č. za pretnje i uznemiravanje nakon čega je on dobio zabranu prilaska. Aleksandra je sada otkrila da je bivšeg dečka srela u policijskoj stanici. - Sad sam ga srela u policijskoj stanici… »
Bivši dečko Aleksandre Mladenović tražio novac od rijaliti učesnice: Zvao me je da ga izdržavam, kad ona nije bila tu…

Bivši dečko Aleksandre Mladenović tražio novac od rijaliti učesnice: Zvao me je da ga izdržavam, kad ona nije bila tu…

Kurir 25.10.2023
Aleksandra Mladenović doživela je pravu agoniju kada je u ponedeljak prijavila bivšeg dečka Stefana Čečara za pretnje i uznemiravanje nakon što je stavila na tačku na njihov odnos, a kako se saznaje, ona je to uradila zbog saznanja da se bavi… »
Andreana podržala Aleksandru Mladenović: Javno se oglasila nakon skandala, evo šta joj je poručila (foto)

Andreana podržala Aleksandru Mladenović: Javno se oglasila nakon skandala, evo šta joj je poručila (foto)

Kurir 25.10.2023
Nakon skandala koji je juče tresao estradu, emotivnim rečima je Andreana Čekić podržala Aleksandru Mladenović koja se oporavlja od nemile situacije koja joj se dogodila. Naime, Aleksandra je preksinoć prijavila bivšeg dečka Stefana Č. za pretnje… »
Mladenovićkin bivši jurio natašu bekvalac! Stefan bio siguran da će Nata pasti na njegove mišiće! Evo šta se desilo u…

Mladenovićkin bivši jurio natašu bekvalac! Stefan bio siguran da će Nata pasti na njegove mišiće! Evo šta se desilo u…

Kurir 25.10.2023
Bivši dečko Aleksandre Mladenović Stefan Č. kojeg je zvezda "Granda" prijavila policiji progranja poznate dame sa javne scene. On je široj javnosti postao poznat nakon što se saznalo da je u vezi sa pevačicom iz Sanmarinovca, ali ona nije jedina… »
Aleksandra Mladenović saznala da joj bivši radi kao žigolo: Haos ne prestaje nakon što ga prijavila: Oglasila se i otkrila…

Aleksandra Mladenović saznala da joj bivši radi kao žigolo: Haos ne prestaje nakon što ga prijavila: Oglasila se i otkrila…

Blic 24.10.2023
Pevačica Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka Stefana Č. za pretnje i uznemiravanje nakon čega je on dobio zabranu prilaska. Aleksandra se nakon čitavog haosa oglasila na svom Instagramu gde je istakla da je njen bivši partner… »
Bivšem dečku Aleksandre Mladenović zabranjen ulazak u Srbiju nakon što ga prijavila: Sada ponovo šokirao sve

Bivšem dečku Aleksandre Mladenović zabranjen ulazak u Srbiju nakon što ga prijavila: Sada ponovo šokirao sve

Blic 24.10.2023
Pevačica Aleksandra Mladenović prijavila je policiji bivšeg dečka Stefana zbog pretnji. Kako se navodi, on joj je pretio ubistvom i samoubistvom nakon čega je dobio zabranu prilaska, koju je odmah prekršio, jer se našao ispred njenog stana nakon… »

Vesti dana »