Povezane vesti
"Sjaši mi s kičme, Ako ti je krivo što sam se: Oženio..." Ivan Marinković udario nisko, pokušao da spusti Gocu Tržan: "Nemaš…
Blic 24.10.2023
Pevačica Goca Tržan nedavno je otkrila kako sa ove tačke gledišta posmatra svoj prvi brak sa Ivanom Marinkovićem. Ona je istakla da ignoriše sve što on priča o njihovom odnosu i braku. - Uopšte ne pratim i ne čitam šta moj bivši muž o meni priča. Često… »
(Video) "ovo je ubedljivo najteži film, sedam godina smo radili": Bjelogrlić na premijeri "Čuvari formule", otkrio šta očekuje…
Blic 24.10.2023
Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić otkrio je da je čak sedam godina radio na stvaranju filma "Čuvari formule", čija se premijera večeras održava u Beogradu. On je istakao da ima posebnu tremu zbog publike u Beogradu. - Sve smo ovo prošli, ali Beograd je… »
Vesti dana »
Fon der Lajenova: Pregovori o pristupanju Ukrajine EU da počnu odmah
Politika pre 46 minutajoš 75 povezanih
"Vreme im curi, biće im samo još gore": Novo upozorenje Trampa, gubi strpljenje
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane
Kragujevačka "suša" još traje, nula u Lučanima - TSC uzeo velike bodove u Subotici
Sportske.net pre 51 minutajoš 22 povezane
Pucnji, blokada i zaplene brodova: Uprkos primirju napeto u okolini Ormuskog moreuza
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Od sada zabranjena prodaja e-cigareta maloletnicima, svi trgovinski lanci moraju javno da objavljuju pune cenovnike
Nova ekonomija pre 8 satijoš 43 povezane