Povezane vesti

"Sjaši mi s kičme, Ako ti je krivo što sam se: Oženio..." Ivan Marinković udario nisko, pokušao da spusti Gocu Tržan: "Nemaš…

"Sjaši mi s kičme, Ako ti je krivo što sam se: Oženio..." Ivan Marinković udario nisko, pokušao da spusti Gocu Tržan: "Nemaš…

Blic 24.10.2023
Pevačica Goca Tržan nedavno je otkrila kako sa ove tačke gledišta posmatra svoj prvi brak sa Ivanom Marinkovićem. Ona je istakla da ignoriše sve što on priča o njihovom odnosu i braku. - Uopšte ne pratim i ne čitam šta moj bivši muž o meni priča. Često… »
(Video) "ovo je ubedljivo najteži film, sedam godina smo radili": Bjelogrlić na premijeri "Čuvari formule", otkrio šta očekuje…

(Video) "ovo je ubedljivo najteži film, sedam godina smo radili": Bjelogrlić na premijeri "Čuvari formule", otkrio šta očekuje…

Blic 24.10.2023
Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić otkrio je da je čak sedam godina radio na stvaranju filma "Čuvari formule", čija se premijera večeras održava u Beogradu. On je istakao da ima posebnu tremu zbog publike u Beogradu. - Sve smo ovo prošli, ali Beograd je… »

Vesti dana »