Повезане вести
Систем „Пронађи ме“ почиње са радом, Вучић на презентацији (видео)
Политика 25.10.2023
У Србији је данас пуштен у рад систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица - „Пронађи ме“ који у више земаља света већ постоји као ''Амбер Алерт''. Презентацији и пуштању система у рад у Палати… »
Вучић приредио дирљиву посету за српску породицу са Ким! Председник кумовао малом Лазару: Питаћу патријарха да га крсти (фото)…
Курир 25.10.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић угостио је данас чланове породице Јанковић са Косова и Метохије, у згради Генералног секретаријата председника Републике. Лазар Јанковић је 1.000 беба која је рођена у болници у… »
Стигла прва порука српског амбер алерта: Систем на снази од данас, у рад укључени МУП и држава
ЕурАцтив 25.10.2023
Порука која ће у случају нестанка стизати садржаће фотографију несталог лица уз неке од основних посатака, као и где је последњи пут виђено На телефоне мобилних корисника почеле су да стижу поруке обавештења о покретању… »
Вучић са породицом Јанковић са космета Мали Лазар хиљадита беба рођена у Пасјану; Већи нам је наталитет на КиМ него у остатку…
Дневник 25.10.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је у посету чланове породице Јанковић са Косова и Метохије. Најмлађи члан породице Јанковић, мали Лазар, је 1.000 беба која је рођена у болници у Пасјану од отварања ове… »
Почео са радом српски Амбер алерт, Вучић: Нек једно дете пронађемо, многоструко се исплатио
Телеграф 25.10.2023
Српски Амбер алерт оглашаваће се уколико нестану малолетне особе. Српски Амбер алерт, тачније систем за обавештавање несталих малолетних лица "Пронађи ме", требало би да буде пуштен у рад сваког тренутка а презентацији и… »
Лазар је 1.000 дете рођено у Пасјану на КиМ: Вучић приредио дирљив дочек за скромну српску породицу
Телеграф 25.10.2023
Лазар је рођен 25. јула ове године, а тада је његова породица изразила жељу да детету име да лично председник Србије из захвалности за његово залагање за отварање породилишта у Пасјану. Председник Србије Александар Вучић… »
Вучић: Са системом "Пронађи ме" неће бити лако учинити отмицу
Радио 021 25.10.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да поред система за узбуњивање у случају нестанка деце "Пронађи ме", који је урађен по узору на амерички "Амбер алерт" неће бити лако извести отмицу. "Са оваквим системом… »
У Србији успостављен систем "Пронађи ме" (ВИДЕО)
Инсајдер 25.10.2023
Систем "Пронађи ме" о алармирању јавности у случају нестанка малолетне особе, од данас ради у Србији. После осам месеци заједничког рада министарстава и невладиних организација, Србија је постала прва земља у региону која има… »
Грађанима стижу СМС поруке да је систем "Пронађи ме" у Србији активан
Политика 25.10.2023
У Србији је данас почео да ради систем за хитно обавештење јавности о несталој деци "Пронађи ме", а грађанима су током дана почеле да стижу СМС поруке са обавештењем да је овај систем активан. Како се наводи у порукама, више… »
Опет нам се на Косову Лазари рађају! Вучић: Почаствован сам да будем кум
Телеграф 25.10.2023
Лазар је рођен 25. јула ове године, а тада је његова породица изразила жељу да детету име да лично председник Србије. Председник Србије Александар Вучић примио је данас чланове породице Јанковић са Косова и Метохије чији син… »
АМБЕР АЛЕРТ сутра званично почиње са радом у Србији
Крагујевац Пресс 25.10.2023
Српски Амбер алерт сутра званично почиње са радом, изјавио је Игор Јурић. – Када говоримо о проналасцима нестале деце, кључна је брза потрага и да се грађани укључе у потрагу, рекао је за Ново јутро ТВ ПИНК, Игор Јурић… »
Јурић: Први сати од нестанка детета кључни, систем "Пронађи ме" прилагођен условима у Србији
РТС 25.10.2023
Систем за хитно обавештавање јавности "Пронађи ме" од данас је активан и у Србији. Оснивач Фондације "Тијана Јурић" и директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић каже за РТС да ће се разликовати од постојећих… »
„Пронађи ме звучи као неки квиз“: Како су реаговали корисници друштвених мрежа на покретање српског Амбер алерта
Данас 25.10.2023
Систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетних лица данас је званично прорадио у Србији. Српски Амбер алерт који треба да помогне да се брже реши нестанак деце зове се „Пронађи ме“ и већ грађанима стижу СМС… »
Србија од данас има свој Амбер алерт који се зове "Пронађи ме"
Блоомберг Адриа 25.10.2023
У Србији је у среду пуштен у рад систем „Пронађи ме“ чији је циљ да хитно обавести јавност о сваком несталом детету, а у току дана грађанима су почеле већ да стижу прве поруке које су их обавестиле о његовом постојању. Систем… »
Снимили смо грађане када им је јутрос стигао први СМС од српског Амбер алерта: Ево шта су нам рекли
Телеграф 25.10.2023
Данас се екипа Телеграфа нашла у најпрометнијој београдској улици, Кнез Михаиловој, где су грађани са нама поделили свој став о овом систему узбуњивања. Српски Амбер алерт "Пронађи ме", систем који ће помоћи у наласку нестале… »
Пуштен у рад систем “Пронађи ме”, српски Амбер Алерт
ПЦ Пресс 25.10.2023
У Србији је данас пуштен у рад систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица – “Пронађи ме” који у више земаља света већ постоји као ”Амбер Алерт”. Председник Центра за несталу и злостављану децу… »
"Ово је моје кумче" Вучић објавио фотографију са малим Лазаром са Косова и Метохије (фото)
Дневник 25.10.2023
Председник Србије Александар Вучић примио је данас чланове породице Јанковић са Косова и Метохије, чији син Лазар је хиљадита беба рођена у болници у Пасјану од отварања ове здравстене установе 2015. „Ово је моје кумче Лазар… »
"На Косову већи наталитет него у остатку Србије": Вучић са породицом Јанковић: Мали Лазар 1.000. беба рођена у болници у…
Блиц 25.10.2023
Председник Александар Вучић изјавио је данас током разговора са члановима породице Јанковић са КиМ, чији је син Лазар хиљадита беба рођена у болници у Пасјану од отварања ове здравстене установе 2015. године, да је до сад у том… »
Почео да ради српски систем "Пронађи ме"
Јужне вести 25.10.2023
По узору на амерички "Амбер алерт“, српски систем "Пронађи ме" за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетне особе, данас је званично пуштен у рад. Грађанима Републике Србије почеле су да стижу СМС поруке о… »
Пуштен у рад систем “Пронађи ме”
Време 25.10.2023
Безбедност деце Систем "Пронађи ме", направљен за узбуњивање читавог друштва у случају нестанка деце, по узору на емерички "Амбер алерт", заживео је данас у Србији. На основу система, када родитељ или старатељ пријави… »
Гашић: МУП није имао дилему око увођења система за обавештавање јавност
ИндексОнлине 25.10.2023
БЕОГРАД – Министар унутрашњи послова Братислав Гашић изјавио је данас да након консултација са стручњацима МУП-а, пре осам месеци, нису имали ни једну дилему да је потребно учинити све за проналажење начина да систем за хитно… »
"Опет нам се на Ким Лазари рађају" Огласио се председник Вучић након сусрета са породицом Јанковић - "Јунак, уопше не плаче"…
Курир 25.10.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас у посету чланове породице Јанковић са Косова и Метохије. Након овог дивног сусрета, председник се огласио на свом Инстаграм профилу. Виев тхис пост он Инстаграм А пост… »
Председник добио посебан поклон! Вучића одушевила породица Јанковић са КиМ и мали Лазар: Почаствован сам да му будем кум…
Курир 25.10.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић угостио је данас чланове породице Јанковић са Косова и Метохије. Лазар Јанковић је 1.000 беба која је рођена у болници у Пасјану од отварања ове здравстене установе 2015. године, а… »
Породица тражила да Вучић буде кум "Хвала вам што сте нам указали част, имате поздраве свих доле са КиМ"
Ало 25.10.2023
У јулу ове године родила се хиљадита беба у српском породилишту у селу Пасјане на Косову и Метохији, које је отворено 2015. године, а малишану је дато име Лазар. Председник Србије примио је чланове породице Јанковић у згради… »
(ФОТО) Грађанима стигла СМС порука: Званично покренут систем „Пронађи ме“
Н1 Инфо 25.10.2023
Мобилни оператери послали су данас СМС поруке корисницима да је систем "Пронађи ме", за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетне особе, активиран. Након што је званично пуштен у рад систем за хитно обавештење… »
Амбер алерт данас почиње са радом, ево како ће функционисати
Југмедиа 25.10.2023
Да ли ћеш помоћи ако знаш да можеш?. Под окриљем овог слогана, систем за проналажење нестале деце „Пронађи ме“, од данас ступа на снагу. Овај систем, који се у САД-у назива Амбер алерт, омогућиће лакшу потрагу за несталим… »
У Србији пуштен у рад систем по узору на Амбер алерт
Слободна Европа 25.10.2023
У Србији је 25. октобра пуштен у рад систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка деце, под називом "Пронађи ме" - по узору на систем "Амбер алерт" који постоји у више држава. Како ће функционисати систем? Када се… »
Стигла прва СМС порука "Пронађи ме": Овако изгледа хитно обавештење о нестанку детета (фото)
Блиц 25.10.2023
Прва порука система "Пронађи ме" који у више земаља света већ постоји као "Амбер Алерт" послата је данас, када је уједно и стартовао овај систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица. Како је речено… »
Систем Пронађи ме од данас активан: Ево како функционише
Прессек 25.10.2023
У Србији ће данас бити пуштен у рад систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица – „Пронађи ме” који у више земаља света већ постоји као „Амбер Алерт”. Јавности ће на лицу места бити презентовано… »
Српски „Амбер алерт“ стартује данас: Систем „Пронађи ме“ биће кључан у проналажењу нестале деце
Решетка 25.10.2023
У Србији ће данас бити пуштен у рад систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица – „Пронађи ме“ који у више земаља света већ постоји као “Амбер Алерт“. Систем је настао у Сједињеним Америчким… »
Почео са радом српски "Амбер алерт" - грађани већ добили СМС! Ево како изгледа порука обавештења (фото)
Мондо 25.10.2023
Пуштен у рад систем "Пронађи ме" и то под строгим правилима. Пуштен у рад систем "Пронађи ме" и то под строгим правилима. Српски Амбер алерт систем "Пронађи ме" званично је почео са радом! Појединим грађанима је већ стигла порука… »
Лазар хиљадита беба рођена у Пасјану, Вучић: На Косову и Метохији већи наталитет него у остатку Србије
Еуроневс 25.10.2023
Председник Александар Вучић изјавио је током разговора са члановима породице Јанковић са Косова и Метохије, чији је син Лазар хиљадита беба рођена у болници у Пасјану од отварања ове здравстене установе 2015. године, да је до… »
Амбер алерт прекинуо јутарњи програм на Курир ТВ! Овако ће изгледати функционисање система "Пронађи ме" у пракси (видео)
Курир 25.10.2023
Председник Србије Александар Вучић присуствовао је презентацији и пуштању у рад система "Пронађи ме" за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица. Дозволу за пуштање у рад овог система издао је председник… »
Систем „Пронађи ме“ почео да ради, Јурић: Деца треба да буду приоритет
Н1 Инфо 25.10.2023
Систем "Пронађи ме" за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица, кренуо је данас да ради. Званичном пуштању у рад овог система присуствују председник Србије Александар Вучић, министар унутрашњих послова… »
"Пронађи ме" - како функционише систем за проналажење нестале деце у Србији
Инсајдер 25.10.2023
Систем за налажење нестале деце "Пронађи ме", настао по моделу "Амбер Алерта", почео је да функционише и у Србији, након готово десет година од како се говори о његовом увођењу. Реч је о систему обавештења о пријави нестанка… »
Ако вам стигне СМС са детаљима о несталом детету, немојте се изненадити: Данас је почео са радом систем „Пронађи ме“, а ево…
Нова 25.10.2023
Немојте се изненадити ако вам стигне СМС порука са информацијама у вези са нестанком детета, јер од данас на снагу коначно ступа систем "Пронађи ме", домаћа верзија "Амбер Алерта", а све у циљу лакшег проналаска несталих… »
Шта је систем „Пронађи ме“: Српски „Амбер алерт“
Н1 Инфо 25.10.2023
Систем "Пронађи ме" за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетне особе, почео је да ради. Систем по узору на „Амбер алерт“ у свету представља модел ширења и објављивања информација јавности у специфичним… »
Гашић и Хил истакли значај система хитног обавештавања јавности у случају нестанка деце
Бета 25.10.2023
У Београду је данас представљен систем хитног обавештавања јавности у случају нестанка деце у Србији, назван "Пронађи ме“ израдјен по угледу на амерички систем "Амбер алерт". Циљ система је што ефикасније проналажење нестале… »
Почео са радом српски Амбер алерт
ИнфоКГ 25.10.2023
Српски Амбер алерт, односно систем за обавештавање о нестанку малолетних лица „Пронађи ме“, данас је званично пуштен у рад. Систем за обавештавање о нестанку малолетних лица „Пронађи ме“ за циљ има брзо пласирање информација… »
Систем „Пронађи ме“ се данас пушта у рад – Грађани ће бити обавештавани СМС-ом о несталом детету
И Лове Зрењанин 25.10.2023
Систем „Пронађи ме“ за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица, кренуо је данас да ради. Званичном пуштању у рад овог система присуствују председник Србије Александар Вучић, министар унутрашњих послова… »
Игор Јурић на пуштању у рад Амбер алерта: Први ћемо у региону имати систем „Пронађи ме“
Данас 25.10.2023
Систем „Пронађи ме“ за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица презентован је данас у Палати Србије и званично пуштен у рад. Игор Јурић, рекао је да смо први у региону који ћемо имати овај систем по узору… »
Пуштен у рад систем "Пронађи ме": Председник Вучић: "Ако само једно дете буде пронађено, сва улагања су се исплатила"
Блиц 25.10.2023
У Србији ће данас бити пуштен у рад систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица - "Пронађи ме" који у више земаља света већ постоји као ''Амбер Алерт''. Презентацији и пуштању система у рад у… »
Србија: Пронађи ме – почиње да ради систем за хитно обавештавање о несталој деци
Данас 25.10.2023
Србији је добила систем за хитно обавештавање јавности, који треба да помогне у проналажењу нестале деце, осам година након што је покренута иницијатива за његово увођење. Систем Пронађи ме настао је по узору на Амбер алерт… »
Обавештења на аутопуту и телефону: Ево како ће изгледати систем "Пронађи ме" (фото)
Блиц 25.10.2023
Систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица - "Пронађи ме" који у више земаља света већ постоји као "Амбер Алерт" биће пуштен данас у рад. Директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић… »
Србија: Пронађи ме - почиње да ради систем за хитно обавештавање о несталој деци
Јужне вести 25.10.2023
Гаретх Фуллер/ПА Вире Србија је добила систем за хитно обавештавање јавности, који треба да помогне у проналажењу нестале деце, осам година након што је покренута иницијатива за његово увођење. Систем Пронађи ме настао је по… »
"Ово је важан дан за Србију": Игор Јурић пред покретање система "Пронађи ме" за Блиц ТВ: "Извојевали смо велику победу и…
Блиц 25.10.2023
Пред само отварање система Амбер алерт или на српском "Пронађи ме", Игор Јурић, оснивач Фондације "Тијана Јурић" говорио је за "Јутро на Блиц". Он је објаснио и како ће изгледати прве две фазе покретања система "Пронађи ме". -… »
Ово је звук који ће се чути кад нестане дете у Србији: Хитно обавештење о нестанку малолетника
Телеграф 25.10.2023
Хитно обавештење о нестанку малолетника. Систем за проналажење нестале деце у Србији "Пронађи ме", српски Амбер алерт, данас је пуштен у рад. Званичном пуштању у рад присуствовао је председник Србије Александар Вучић и… »
Систем "Пронађи ме" од данас активан: Како функционише обавештавање јавности кад нестане дете?
Еуроневс 25.10.2023
У Србији ће данас бити пуштен у рад систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица - "Пронађи ме" који у више земаља света већ постоји као ''Амбер Алерт''. Јавности ће на лицу места бити презентовано… »
У Србији ће данас бити представљен и пуштен у рад систем „Пронађи ме”
Глас Западне Србије 25.10.2023
У Србији ће данас бити пуштен у рад систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица „Пронађи ме” који у више земаља света већ постоји као „Амбер Алерт”. Презентацији и пуштању система у рад у Палати… »
Почиње рад „Пронађи ме“ система: Грађани ће бити обавештавани СМС-ом о несталом детету
Озон 25.10.2023
Србија данас уводи систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетне особе, познат под именом „Пронађи ме“. Овај систем, који већ постоји у многим земљама света, под називом „Амбер алерт,“ има за циљ брзу… »
Систем „Пронађи ме“ се данас пушта у рад: Овако ради у случају нестанка детета
У центар 25.10.2023
У Србији ће данас бити пуштен у рад систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетне особе „Пронађи ме“ који у више земаља света већ постоји као “Амбер Алерт“. У случају нестанка детета, у првој фази медији ће… »
Почиње да ради систем "Пронађи ме": Грађани ће добијати СМС са информацијом о несталом детету
Радио 021 25.10.2023
Систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетне особе "Пронађи ме", који у више земаља света већ постоји као Амбер алерт, данас ће бити пуштен у рад. У случају нестанка детета, у првој фази медији ће… »
Сви ће добити СМС поруку: У Србији почиње са радом систем за узбуњивање "Пронађи ме"
Правда 25.10.2023
Када се пријави нестанак детета сви медији ће прекинути емитовање својих програма у првих осам сати на сваких 30 минута и јављати детаље о случају. У Србији ће данас бити пуштен у рад систем за хитно обавештавање јавности у… »
Креће имплементација српског Амбер алерта: Како ће функционисати?
Данас 25.10.2023
Од данас креће имплементација система раног упозоравања у случају нестанка деце. Систем је назван „Пронађи ме“ и представља домаћу верзију америчког система Амбер алерт. Овај систем би требало да у својој првој фази са радом… »
Данас са радом почиње систем "ПРОНАЂИ МЕ": Игор Јурић за "Блиц ТВ" о томе како изгледа процес од момента када се пријави…
Блиц 25.10.2023
У Србији се готово сваке године пријави нестанак између 1.300 и 1.500 деце. Од данас званично почиње са радом Амбер Алерт систем "Пронађи ме". Како ће систем функционисати, ко ће све бити укључен и како изгледа цео ланац од… »
Србија прва у региону уводи систем Пронађи ме! Јурић: Програм потраге за дететом ће се одвијати у две фазе - у првих осам сати…
Дневник 25.10.2023
БЕОГРАД: У Србији ће данас бити пуштен у рад систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица - "Пронађи ме" који у више земаља света већ постоји као Амбер алерт. Презентацији и пуштању система у рад у… »
У Србији ће данас бити представљен и пуштен у рад систем "Пронађи ме"
Телеграф 25.10.2023
О увођењу Амбер Алерта се у Србији говори још од 2015. године. У Србији ће данас бити пуштен у рад систем за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица - " Пронађи ме" који у више земаља света већ постоји… »
Вести дана »
Почиње Божићни пост – четрдесет дана припреме за дан Христовог рођења
РТС пре 40 минутајош 3 повезане
Рафинерија у "тихом ходу" – НИС чека зелено светло ОФАК-а и Стејт департмента, Мађарска пружа прву помоћ
РТС пре 40 минутајош 2 повезане