Povezane vesti

Naš voditelj se razveo od 25 godina mlađe supruge: Venčali se na Ibici, kupio joj silikone, a evo šta kaže o bračnom…

Naš voditelj se razveo od 25 godina mlađe supruge: Venčali se na Ibici, kupio joj silikone, a evo šta kaže o bračnom…

Nova 25.10.2023
Voditelj Zoran Pejić Peja razveo se od 25 godina mlađe supruge, sa kojom se venčao pre nekoliko godina na Ibici. Sada se oglasio ovim povodom i otkrio da ne žive zajedno već četiri meseca. „Evo i zvanične objave sa moje strane, drage moje kolege… »
Zoran Pejić Peja razveo se od 25 godina mlađe supruge Dragane uz kaficu!

Zoran Pejić Peja razveo se od 25 godina mlađe supruge Dragane uz kaficu!

Svet plus 25.10.2023
Voditelj Zoran Pejić Peja razveo se od 25 godina mlađe supruge Dragane i to uz kaficu! Sada je i sam voditelj odlučio da javno progovori o tome... Peja se razveo posle pet godina braka i sada je javno rešio da progovori o svemu tome: "Evo i zvanične… »
Seli smo ujutru uz kafu... Peja se oglasio posle vesti o razvodu od 25 godina mlađe - "Već 4 meseca ne živimo zajedno!

Seli smo ujutru uz kafu... Peja se oglasio posle vesti o razvodu od 25 godina mlađe - "Već 4 meseca ne živimo zajedno!

Mondo 25.10.2023
Zoran Pejić Peja potvrdio da se razvodi od supruge Dragane. Zoran Pejić Peja potvrdio da se razvodi od supruge Dragane Voditelj Zoran Pejić Peja razvodi se od 25 godina mlađe supruge s kojom je pre nekoliko godina izgovorio sudbonosno "da" na… »
"Već 4 meseca ne živimo zajedno" Prvo Pejino oglašavanje posle razvoda od 25 godina mlađe! Otkrio sve detalje kraha braka!

"Već 4 meseca ne živimo zajedno" Prvo Pejino oglašavanje posle razvoda od 25 godina mlađe! Otkrio sve detalje kraha braka!

Kurir 25.10.2023
Voditelj Zoran Pejić Peja razveo se od 25 godina mlađe supruge, sa kojom se venčao pre nekoliko godina na Ibici. On se prvi put oglasio povodom razvoda i otkrio da već četiri meseca ne živi sa bivšom surpugom. - Evo i zvanične objave sa moje… »
"Već četiri meseca ne živimo zajedno": Prvo Pejino oglašavanje nakon razvoda od 25 godina mlađe, otkrio kako su se rastali

"Već četiri meseca ne živimo zajedno": Prvo Pejino oglašavanje nakon razvoda od 25 godina mlađe, otkrio kako su se rastali

Blic 25.10.2023
Voditelj Zoran Pejić Peja razveo se od 25 godina mlađe supruge, sa kojom se venčao pre nekoliko godina na Ibici. On se prvi put oglasio povodom razvoda i otkrio da već četiri meseca ne živi sa bivšom surpugom. - Evo i zvanične objave sa moje… »

Vesti dana »