Повезане вести

Израелски добровољци осудили Нетанијахуовог сина Јаира јер је остао на Флориди

Израелски добровољци осудили Нетанијахуовог сина Јаира јер је остао на Флориди

РТВ 25.10.2023
ТЕЛ АВИВ - Израелски војници који су се добровољно пријавили да учествују у рату против Хамаса осудили су сина премијера Израела Бењамина Нетанијахуа, Јаира, због тога што је после почетка рата с палестинском милитантном групом… »
360.000 резервиста се вратило у Израел, али не и Бибијев син: Нетањаху јуниор ужива у Мајамију док рат букти

360.000 резервиста се вратило у Израел, али не и Бибијев син: Нетањаху јуниор ужива у Мајамију док рат букти

Нова 25.10.2023
Сина израелског премијера Јаир Нетањахуа (32) осудила је јавност, јер је остао у Мајамију док су се остали резервисти вратили из иностранства у Израел, како би се борили против Хамаса. Наиме, Јаир је на Флориди од априла ове… »
(ФОТО) Израелци ратују, а где је Нетањахуов син: “Док сам ја на првој линији, он ужива”

(ФОТО) Израелци ратују, а где је Нетањахуов син: “Док сам ја на првој линији, он ужива”

Н1 Инфо 25.10.2023
Док бесни рат између Израела и Хамаса, израелска је војска позвала хиљаде резервиста да подигну оружје и бране своју домовину. До сада је у земљу стигло око 360.000 резервиста. Међутим, усред ове масовне мобилизације, неки… »
А где је бибијев син? Израелци су бесни на Нетањахуовог наследника: "Док сам на првој линији фронта, он ужива у Мајамију"

А где је бибијев син? Израелци су бесни на Нетањахуовог наследника: "Док сам на првој линији фронта, он ужива у Мајамију"

Блиц 24.10.2023
Син израелског премијера Бењамина Нетањахуа жестоко је критикован због тога што је остао у Мајамију док су се израелски резервисти вратили кући да се боре против Хамаса. Јаир Нетањаху (32) је на Флориди најмање од априла… »

Вести дана »