Povezane vesti
PRONAĐI ME! Sistem za hitno obaveštavanje javnosti od danas je aktivan i u Srbiji
Zoom UE 25.10.2023
PRONAĐI ME! – Sistem za hitno obaveštavanje javnosti od danas je aktivan i u Srbiji. U slučaju aktiviranja sistema o nestanku maloletnog lica bićete obavešteni SMS porukom, prekidom televizijskih i radio emisija, kajronima na auto-putu… »
N1 Studio Live (25.10.2023)
N1 Info 25.10.2023
Skupština Srbije nastavila je sednicu, poslednju pre raspuštanja. Radi se do kasno u noć, na dnevnom radu su budžet i medijski zakoni, ali samo na papiru. U sali je danima u toku obračun sa opozicijom. Nisu se reči birale ni ranije, pa tako ni sad… »
Srbija prva u regionu uvela sistem „Pronađi me“
RTK 25.10.2023
Sistem „Pronađi me“ za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletne osobe danas je zvanično pušten u rad. Prethodno su predstavnici četiri ministarstva potpisali u Palati Srbija, u prisustvu predsednika Srbije, Sporazum o saradnji… »
Sistem za hitno obaveštavanje javnosti o nestaloj deci zvanično aktivan
Niške vesti 25.10.2023
„Niste svesni koliko je važan ovaj projekat, to su svesni roditelji koji su tragali za svojom decom. Hajde da radimo još više, da podržimo našu decu“, rekao je direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić, na svečanosti u Palati… »
Vučić pustio u rad sistem za obaveštavanje javnosti o nestanku dece
IndeksOnline 25.10.2023
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pustio je danas u rad sistem “Pronađi me” za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletne osobe. Predsednik Vučić dao je dozvolu načelniku Komandno-operativnog centra u Upravi… »
Aktiviran sistem „Pronađi me“ za pronalaženje nestale dece, evo kako funkcioniše
Bujanovačke 25.10.2023
Bujanovac, Beograd, 25. oktobar 2023. – Sistem za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku dece pod nazivom „Pronađi me“ počeo je da radi u Srbiji. U slučaju aktiviranja sistema o nestanku maloletnog lica bićete obavešteni SMS porukom, prekidom… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 4 satijoš 2 povezane