Povezane vesti

Rođena sam u štali, mama mi sipala vodu u usta: Šok priča Zorice Marković - u isto vreme trudna i sestra, to je sramota!

Rođena sam u štali, mama mi sipala vodu u usta: Šok priča Zorice Marković - u isto vreme trudna i sestra, to je sramota!

Mondo 25.10.2023
Pevačica Zorica Marković otkrila da je bila neželjeno dete. Pevačica Zorica Marković otkrila da je bila neželjeno dete Pevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković, ispričala je svojevremeno da ne zna kada je rođena pošto "roditelji nedelju… »
"Mama me je rodila u štali, pa mi sipala vodu u usta": Šok životna priča Zorice Marković: "Bila sam neželjeno dete"

"Mama me je rodila u štali, pa mi sipala vodu u usta": Šok životna priča Zorice Marković: "Bila sam neželjeno dete"

Blic 25.10.2023
Pevačica i bivša učesnica rijalitija Zorica Matković poznata je po britkom jeziku, koji ju je često mnogo koštao u životu. Njene psovke i svađe znale su da šokiraju javnost, ali ni približno kao njena životna priča, koju je jednom prilikom… »
"Mama me rodila u štali pa mi sipala vodu u usta" Potresna životna priča Zorica Marković, jednu stvar nikad nije saznala o…

"Mama me rodila u štali pa mi sipala vodu u usta" Potresna životna priča Zorica Marković, jednu stvar nikad nije saznala o…

Kurir 25.10.2023
Poznata folkerka ispričala kako je bila neželjeno dete, te da su roditelji razmišljali o abortusu. Zatim je otkrila i da joj je majka sipala vodu u usta, kada ju je tek rodila, ali da ju je otac spasao. Pevačica i bivša učesnica rijalitija Zorica… »

Vesti dana »