Povezane vesti
Rođena sam u štali, mama mi sipala vodu u usta: Šok priča Zorice Marković - u isto vreme trudna i sestra, to je sramota!
Mondo 25.10.2023
Pevačica Zorica Marković otkrila da je bila neželjeno dete. Pevačica Zorica Marković otkrila da je bila neželjeno dete Pevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković, ispričala je svojevremeno da ne zna kada je rođena pošto "roditelji nedelju… »
"Mama me je rodila u štali, pa mi sipala vodu u usta": Šok životna priča Zorice Marković: "Bila sam neželjeno dete"
Blic 25.10.2023
Pevačica i bivša učesnica rijalitija Zorica Matković poznata je po britkom jeziku, koji ju je često mnogo koštao u životu. Njene psovke i svađe znale su da šokiraju javnost, ali ni približno kao njena životna priča, koju je jednom prilikom… »
"Mama me rodila u štali pa mi sipala vodu u usta" Potresna životna priča Zorica Marković, jednu stvar nikad nije saznala o…
Kurir 25.10.2023
Poznata folkerka ispričala kako je bila neželjeno dete, te da su roditelji razmišljali o abortusu. Zatim je otkrila i da joj je majka sipala vodu u usta, kada ju je tek rodila, ali da ju je otac spasao. Pevačica i bivša učesnica rijalitija Zorica… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 8 satijoš 1 povezana