Повезане вести

Свештеник уништио бундеве које су деца украсила за Ноћ вештица па расплакао малишане у селу: Објашњење зашто је то урадио…

Свештеник уништио бундеве које су деца украсила за Ноћ вештица па расплакао малишане у селу: Објашњење зашто је то урадио…

Блиц 25.10.2023
Ноћ вештица незаобилазна је прослава којој се једни веома радују а други ипак свим силама супротстављају. У групу супротстављених дефинитивно спада један свештеник који је излазећи из цркве, у бесу, уништио све бундеве које је… »
Свештеник потезом расплакао децу, мештани села све објавили јавно! "Поступио сам према својој вери" (фото)

Свештеник потезом расплакао децу, мештани села све објавили јавно! "Поступио сам према својој вери" (фото)

Курир 25.10.2023
Свештеник из Чешке је уништио изрезбарене бундеве које су деца припремала за Ноћ вештица. На Фејсбук страници села прошле недеље су се појавиле фотографије уништених бундева, али тада нико није знао ко је то урадио. "Наша… »
ФОТО Свештеник уништио бундеве које су деца резбарила за Ноћ вештица: "Сатанистички симболи"

ФОТО Свештеник уништио бундеве које су деца резбарила за Ноћ вештица: "Сатанистички симболи"

Радио 021 25.10.2023
Свештеник Јаромир Смејкал из села Курдејова у Чешкој уочио је изложбу изрезбарених бундева у близини своје цркве и уништио је. "Излазећи из жупног двора у недељу увече угледао сам бројне симболе сатанистичке светковине Ноћи… »

Вести дана »